Test: Dell Inspiron 17 5758, her forenes business og underholdning

Test: Dell Inspiron 17 5758, her forenes business og underholdning

Share

Denne pc kombinerer gode business-egenskaber med egenskaber, der kan bruges til gaming

Hvis det ikke var for det lille diskrete Radeon-logo, som indikerer, at denne Dell Inspiron har et dedikeret grafikkort, er der ikke meget, der afslører, at her er tale om en bærbar med grafikpower. Designet er da også yderst afdæmpet med en let nubret overflade (den er ikke særlig modtagelig over for fedtefingre og bliver ikke nemt ridset).

Når du lukker skærmen op, kommer en kæmpe 17,3”-skærm til syne, og du nyder synet af et helt sort design, der igen signalerer mere business end gaming. Området omkring tastaturet og touchpad er en smule gummiagtigt og ekstremt lækkert at lægge hænderne på – også i længere tid. Dertil kommer et tastatur, der er blandt de bedste i testen.

Se også:  Sidste chance! Vind en toplækker 2-i-1-bærbar fra Dell

Desværre er Inspiron 17 5758 ikke så muskelsvulmende, når der alene måles på gamingydelse. Faktisk ligger den ret meget under de bedste i testen målt på performance, og det mærkes også i praksis. I udfordrende spil hakker billedet og kører langsomt, hvor de bedste konkurrenter bare glider helt naturligt. Det betyder bestemt ikke, at Dell-maskinen ikke kan bruges til spil, så langtfra.

Men det er først og fremmest en business-computer, der i forhold til lignende maskiner har grafik-power nok til også at kunne bruges til underholdning og spil.

Del denne