Test: Dell Inspiron 17 5758, her forenes business og underholdning

Test: Dell Inspiron 17 5758, her forenes business og underholdning

Share

Denne pc kombinerer gode business-egenskaber med egenskaber, der kan bruges til gaming

Hvis det ikke var for det lille diskrete Radeon-logo, som indikerer, at denne Dell Inspiron har et dedikeret grafikkort, er der ikke meget, der afslører, at her er tale om en bærbar med grafikpower. Designet er da også yderst afdæmpet med en let nubret overflade (den er ikke særlig modtagelig over for fedtefingre og bliver ikke nemt ridset).

Når du lukker skærmen op, kommer en kæmpe 17,3”-skærm til syne, og du nyder synet af et helt sort design, der igen signalerer mere business end gaming. Området omkring tastaturet og touchpad er en smule gummiagtigt og ekstremt lækkert at lægge hænderne på – også i længere tid. Dertil kommer et tastatur, der er blandt de bedste i testen.

Se også:  Gør din studie-pc klogere og bedre

Desværre er Inspiron 17 5758 ikke så muskelsvulmende, når der alene måles på gamingydelse. Faktisk ligger den ret meget under de bedste i testen målt på performance, og det mærkes også i praksis. I udfordrende spil hakker billedet og kører langsomt, hvor de bedste konkurrenter bare glider helt naturligt. Det betyder bestemt ikke, at Dell-maskinen ikke kan bruges til spil, så langtfra.

Men det er først og fremmest en business-computer, der i forhold til lignende maskiner har grafik-power nok til også at kunne bruges til underholdning og spil.

Den store skærm står ret flot også når der samtidig arbejdes med store skemaer, en PowerPoint-præsentation og et billedbehandlingsprogram. Her er der ingen hakken, og det hele er bare en fornøjelse.

Designsignalet er seriøst. Men smid slipset, og prøv et spil. I siden af Inspiron 17 finder du et optisk dvd-rw-drev.

Designsignalet er seriøst. Men smid slipset, og prøv et spil. I siden af Inspiron 17 finder du et optisk dvd-rw-drev.

I det hele taget opleves Dell som en særdeles stabil bærbar, som du også kan bruge i hjemmet. Vægten og dimensionerne betyder, at du ikke tager den med rundt i samme grad som de modeller, som nøjes med en 15,6”-skærm. Målt som ren gamingmaskine falder den dog igennem det stærke felt. Grunden er den valgte Intel Core i5-processor, hvor de øvrige testdeltagere benytter en i7’er, samt et grafikkort, der er lige en anelse ringere end i det resterende felt.

Se også:  Razer BlackWidow Chroma [Test]: Masser af funktioner
Dell Inspiron 17 5758
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris

Datatid TechLife mener:

Her får du en super businessmaskine, som kan game.

Pris: 9671 kroner

3
Brugerbedømmelse 0 (0 stemmer)
Sender
Her er den bedste dagspris på:
Dell S2417DG priser
Del denne