Home » Gratis software » Test: De bedste gratis musikafspillere
Test: De bedste gratis musikafspillere

Test: De bedste gratis musikafspillere

Share

Få mere ud af din musiksamling med en god, gratis musikafspiller

1 MusicBee – Testvinder

Organiser og finpuds dit musikbibliotek med MusicBee.

https://getmusicbee.com

Gå ind i Microsoft Store, og hent denne app. MusicBee er den bedste, gratis app til at afspille og styre sin musiksamling med. Mange musik-apps dækker alle medier, men MusicBee koncentrerer sig om musik.

Du kan importere spillelister fra Windows Media Player eller iTunes, og det er nemt at organisere musikstykkerne. MusicBee mærker sangene med standard metadata og er god til at finde manglende informationer på nettet. Hvis noget er forkert, kan du nemt rette det manuelt.

Der er også fine detaljer i denne app – for eksempel kan den vise billeder af kunstneren, mens musikken spiller, og du får endda i nogle tilfælde sangteksten frem uden at skulle gøre noget. Det er en usædvanlig god musikapp – og helt klart den, du bør have som førstevalg.

Vurdering: 5/5

2 MediaMonkey

MediaMonkey kan mere end de fleste gratis musikapps.

www.mediamonkey.com

MediaMonkey er ikke kun til musik – som MusciBee – men alligevel en af de bedste til det formål. Ideen med appen er, at den skal være centrum i hele din mediesamling og organisere filer fra enhver kilde (lokalt, online eller netværksdrev).

MediaMonkey henter også relevante informationer fra onlinekilder – samt sangtekster og coverbilleder – alt sammen noget du kan bruge, når du organiserer dine numre.

Hvis du også er interesseret i at arkivere din cd-samling, så skal du have fat i MediaMonkey Gold. Mange musikapps kan kopiere musik fra cd’er, men kun få tilbyder bit-perfekt ripning, så du får en korrekt kopi af din musik. MediaMonkey Gold kan også omdanne tabsfrie filer til et mere brugbart format. Men til alt andet er den gratis standardversion af appen alt, hvad du har brug for.

Vurdering: 4/5

3 Dopamine

Du får hurtig adgang til alle dine favoritnumre.

www.digimezzo.com/software/dopamine

Musik kan være lykkeberusende – det må være tanken bag navnet på denne app, der er veldesignet og enkel. Du kan vælge mellem forskellige brugerflader: en fuldskærmsafspiller, en som viser albumcovers og en nano-version, som kun viser knapper til start, stop og skip. Fikst er det, at appen kan nuppe farveskemaet fra dit Skrivebord, så den altid ser godt ud.

Dopamine understøtter ikke så mange filformater som eksempelvis VLC Media Player, men dog alle de mest populære. Så medmindre du har lavet din musiksamling af filer fra eksotiske onlinekilder, skulle afspilleren kunne håndtere alt uden at gå i stå.

Hvis din samling har brug for en større omorganisering eller mærkning, er MusicBee er bedre valg, men hvorfor ikke skifte til Dopamine, når alt er på plads?

Vurdering: 4/5

4 VLC Media Player

VLC vises her i en engelsk version, men den fås med danske menuer.

www.videolan.org/vlc

VLC er en af de mest populære media-apps. Den kan tage sig af stort set enhver mediefil og konvertere mellem forskellige filformater.
VLC kan nemt tilpasses ved hjælp af plugins, og den får jævnlige opdateringer.

En af de seneste opdateringer er understøttelse af 360-graders-videoer samt VR. Det er selvfølgelig ligegyldigt, hvis du er på udkig efter en musik-app, men det er en ekstra gevinst, som du ikke finder dækket ind hos nogen konkurrenter.

VLC understøtter også alle de vigtigste streaming-protokoller, så når du har VLC installeret, er du sikker på at kunne benytte den foretrukne streamingtjenester.

Så længe din musiksamling ikke er et stort rod (for så skal du bruge MusicBee), er VLC den eneste medieafspiller, du får brug for.

Vurdering: 4/5


TAGS
gratis
Musikafspiller
musikstreaming

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S