Home » RAM » Test: Ingen fjantet MHz-rating her
Test: Ingen fjantet MHz-rating her

Test: Ingen fjantet MHz-rating her

Share

Crucial 16 GB Ballistix Elite 2666

Kan du gætte, hvorfor Crucial nyder vores respekt? Det er der kun én eneste grund til: Crucial prøver ikke imponere os med skumle MHz-tal. Tak til Crucial for at være den ærlige stemme i hukommelsesmiljøet. Ballistix Elite har eksisteret i et stykke tid. Mange læsere vil erindre de enorme varmespredere, som man i fortiden kunne se i ddr3-udgaver. Det er for længst slut med dem, og nu kan man virkelig nyde synet. The Crucial Ballistix Elite-modulerne er nogle af de fikseste og mest sexede kulsorte ram-moduler, der findes. De er pulverlakerede, og de ser forrygende ud i snart sagt enhver maskine.

Se også:  Få din gaming-laptop op i fart med ny DDR5-memory

Og hvad med ydelsen? Det er en anden historie. Efter Corsairs “3.200 MHz”-monstre og Kingston rystende Savage-moduler kommer de som det tredjedyreste hukommelsessæt i denne omgang.

Men desværre leverer de kun 2.666 MT/sek. med en CAS-latens på blot 15. Det betyder, at de blot kører en anelse hurtigere end Dominator Platinum-modulerne. Imidlertid er der ikke den store forskel på de forskellige modulers ydelse, og man vil næppe opleve den store spredning blandt hukommelsessættene. Hvis man kan leve med den anselige pris, er disse enheder værd at investere i.


TAGS
Crucial
RAM Hukommelse

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S