[TEST]: Corsair Vengeance RGB

[TEST]: Corsair Vengeance RGB

Share

Den væsentligste appeal ved dette dual-sæt på 8 GB er inddragelsen af RGB-lys. Som med alt andet, der indeholder RGB-lys, har det kun det ene formål at se godt ud. Og det er netop, hvad det opnår.

Belysningen sidder i et plastikbånd, der kører foroven, hvorefter den bliver omgivet af en aluminium-varmespreder med indhak. Det er en vellykket effekt, for disse ram-blokke er afgjort nogle af de smarteste ram-blokke, man kan få. Den matte sorte finish i metalsektionen virker særdeles godt som kontrast til belysningen.

Når det gælder ydelsen, er disse moduler sat til 3000 MHz og har stramme specifikationer på 15-17-17-35, hvilket resulterer i en fremragende generel ydelse. I gennemsnit var modulerne de næsthurtigste i testen, og de var især gode til gaming. Sættet overclocker også fint og når 3200 MHz i vores test uden behov for ekstra spænding. Det gav 2 % ekstra på gaming-ydelsen. Med lidt yderligere spænding kan de uden tvivl presses endnu højere.

Se også:  Corsair HS70 [TEST]: Trådløst gaming-headset til fin pris

Man får lov til at betale for hastigheden og RGB-lyset her, men sættet rammer en meget passende balance. Det er ikke for dyrt, det er hurtigt uden at være unødvendig hurtigt, og RGB-lyset ser forrygende ud.

Corsair Vengeance RGB

Sammenfatning

Det essentielle
Kapacitet: 16 GB
Clockhastighed: 3.000 MHz
Specifikationer: 15-17-17-35
Pris: 1900 kr.

5
Del denne