Home » Underholdning » Test: Bose SoundTouch 10
Test: Bose SoundTouch 10

Test: Bose SoundTouch 10

Share

Der er gang i markedet for multirumsmusik. Alle højttalerproducenter med respekt for sig selv har en serie Wi-Fi-højttalere, som kan sende musikken trådløst rundt i hele hjemmet.

Boses hedder SoundTouch, og den nye 10’er er den mindste i serien. Opsætningen er relativ nem, når du skal have den på hjemmets netværk. Det foregår via den tilhørende app, hvorfra du også kan styre de fleste funktioner i højttaleren. Via Wi-Fi (inklusive 5 GHz-båndet) kan du streame musik fra hjemmets digitale samling, lytte til internetradio og få adgang til musik fra streamingtjenester.

Disse tjenester omfatter lige nu kun Spotify og Deezer, hvilket er temmelig begrænset i forhold til eksempelvis Sonos, som byder på en væsentligt bedre integration af streamingtjenester. En fordel sammenlignet med lige netop Sonos er dog, at SoundTouch 10 har indbygget Bluetooth og aux in, så du kan tilkoble enhver afspiller, trådløst eller med kabel. Derigennem kan du få adgang til hvilken som helst streamingtjeneste, og hvad du ellers måtte ønske at lytte til.

Se også:  Harman skruer op for musikken og ned for miljøbelastningen

Du behøver dog ikke hive mobilen op af lommen, hver gang der skal spilles musik. På toppen af højttaleren er seks knapper, som kan give dig direkte adgang til playlister, radiostationer og andet. Det samme kan ske fra den medfølgende fjernbetjening. Højttalerens størrelse taget i betragtning er det ganske udmærket lyd, der kommer ud af den. Detaljerne står skarpt, og der er fin dybde i lydbilledet. Bunden er solid, men ikke voldsomt veldefineret. Til prisen er det absolut godkendt.


Bose SoundTouch 10
4

Resume

Pris: 1699 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
bose
musik

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S