BenQ W1210ST [TEST]: Stille og stilfuld projektor

BenQ W1210ST [TEST]: Stille og stilfuld projektor

Share

 

BenQ W1210ST  er indiskutabelt en nydelig designet projektor, der heldigvis også gemmer på indre kvaliteter

Projektoren er en short throw- projektor, hvilket gør, at den ikke skal længere end 1,5 meter fra lærredet for at kunne producere et 100″-billede. Den minder overordnet meget om projektoren fra Acer, den har samme angivne lysstyrke og kan placeres på samme afstand. Eneste forskel er et lidt lavere kontrastniveau.

Projektoren er ligeledes en DLP-projektor, den er, når vi snakker om gaming, udstyret med lav input lag, så man frit kan game videre uden, at det påvirker ens spil. BenQ angiver input lagget til i den sammenhæng beskedne 16,67 ms. Der medfølger en smal fjernbetjening med rød baggrundsbelysning, hvilket er glimrende til mørket. Om det skyldes vore placering vides ikke, men der kan føles en vis træghed ved betjening.

Se også:  Få kæmpe billede fra kort afstand

Projektorens menuer er der ikke så meget spræl i, de er udstyret med faneblade og giver et fornuftigt overblik over de tilgængelige indstillingsmuligheder.

Man kan vælge mellem basal eller avancerede menuer, og der er righoldige justeringsmuligheder for farveindstilling og andre billedegenskaber. Opsætningen af projektoren går også meget let.

Del denne