BenQ W1210ST [TEST]: Stille og stilfuld projektor

BenQ W1210ST [TEST]: Stille og stilfuld projektor

Share

 

BenQ W1210ST  er indiskutabelt en nydelig designet projektor, der heldigvis også gemmer på indre kvaliteter

Projektoren er en short throw- projektor, hvilket gør, at den ikke skal længere end 1,5 meter fra lærredet for at kunne producere et 100″-billede. Den minder overordnet meget om projektoren fra Acer, den har samme angivne lysstyrke og kan placeres på samme afstand. Eneste forskel er et lidt lavere kontrastniveau.

Projektoren er ligeledes en DLP-projektor, den er, når vi snakker om gaming, udstyret med lav input lag, så man frit kan game videre uden, at det påvirker ens spil. BenQ angiver input lagget til i den sammenhæng beskedne 16,67 ms. Der medfølger en smal fjernbetjening med rød baggrundsbelysning, hvilket er glimrende til mørket. Om det skyldes vore placering vides ikke, men der kan føles en vis træghed ved betjening.

Se også:  Test: Asus Strix 7.1

Projektorens menuer er der ikke så meget spræl i, de er udstyret med faneblade og giver et fornuftigt overblik over de tilgængelige indstillingsmuligheder.

Man kan vælge mellem basal eller avancerede menuer, og der er righoldige justeringsmuligheder for farveindstilling og andre billedegenskaber. Opsætningen af projektoren går også meget let.

De to 10 watt højttalere leverer en fornuftig og troværdig lydkulisse. Alternativt kan man tilslutte eksterne højttalere. Projektoren understøtter en række visningsmodes, så man kan tilpasse visningen efter egne præferencer, materiale og lydforhold. Projektoren virker ret så lysstærk, og den er i stand til at vise klare farver, der virker realistiske. Det kniber en anelse med sorte nuancer, hvor den ikke helt følger Z650. Til gengæld er det overordnet set en ret sagte projekter.

Se også:  Test: Razer ManO'War

Benq W1210ST
  • Billedkvalitet
  • Billedjustering
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris

Sammenfatning

Alt om DATA siger:
»BenQ W1210ST er en glimrende gamingprojektor, den er let at placere, den er lysstærk og egner sig rigtigt godt til gaming. Film er den også velegnet til. Projektoren er ret god til farver, kun de mørkeste sorte nuancer kan drille lidt.«

Nøgletal
Type: DLP
Standardopløsning: 1920 x 1080
Lysstyrke: 2200 ANSI lumens
Kontrastniveau: 15.000:1
Støjniveau: 29 dB / 27 dB (eco)
Lampens levetid: 3500/5000/
7000 timer
Projektionsforhold: 0,69 - 0,83:1
Dimensioner: 380,5 mm x 277 mm x 121,7 mm
Vægt: 3,6 kg
Tilslutninger: HDMI, HDMI/MHL, VGA, audio-in, audio-out, RS232, USB Type - (Power), USB Mini, DC 12 V, 3D-Sync trigger.

4
Her er den bedste dagspris på:
Benq Zowie XL2411 priser
Del denne