Home » NAS » Test: Vellykket og stærk NAS
Test: Vellykket og stærk NAS

Test: Vellykket og stærk NAS

Share

Asustor AS3202T har flot brugergrænseflade samt masser af apps og funktioner

Asustor AS3202T er en glimrende eksponent for den moderne NAS. Det kompakte plastkabinet  lader brugeren installere drev uden værktøjer, og helt tosset tager den sig heller ikke ud. Hvad der er mere vigtigt er, at man får en multikunstner af en NAS. Den kan anvendes i et Windows-domæne, men kan lige så godt fungere i et Mac-miljø. Med Firewall og Network Defender kan man blokere udefrakommende, også hvis de prøver at logge ind for mange gange. Endvidere understøttes 2-vejs identifikation.

Der er muligt at generere sit eget certifikat via Lets Encrypt for sikker SSL-adgang. Mange serverfunktioner understøttes inklusive ftp, WebDav, webserver, vpn, rsync, snmp med videre. Der understøttes i det hele taget en lang række brugssituationer, og hvad man ikke kan finde på AS3202T til at begynde med, er der stor chance for, at man kan downloade i form af apps til systemet.

Se også:  Guide: Sæt tempoet op i dit kablede netværk

Der findes løseligt talt 192 apps til download, der dækker alt fra backup/sinc, blog, databaser, e-handel, content management, programmering, medieafspillere og meget mere.

Det er naturligvis muligt at tilgå NAS’en via cloudtjenester, samt via apps til smartphones på enten Android eller iOS. Der er apps til ethvert formål i forbindelse med NAS’en. ADM-brugermiljøet baserer på ikoner, bag disse gemmer der sig mere traditionelle menuer med faneblade. Det hele virker meget overskueligt. Searchlight søgefunktionen har vist sig at være et meget nyttigt redskab, hvormed man kan finde indstillinger, filer og mapper.

Med Asustor Portal-appen kan du via HDMI tilslutte din NAS til tv’et/skærmen og benytte NAS’en som multimediecenter uden pc. Der medfølger fjernbetjening til at vise film, serier, surfe og se meget mere indhold. Kobi, Netflix og YouTube er tre muligheder. Alt i op til 4K 30 fps. Man kan også streame film over netværket inklusiv med transcoding i op til 1080p. H.265  videokomprimeringsformatet understøttes også i den forbindelse.  

Se også:  Asustor Lockerstor 4 [TEST]: Send dine filer på netværket for fuld power


ASUSTOR AS3202T
  • Ydelse
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Elforbrug
  • Pris
4.5

ASUSTOR AS3202T

“En meget vellykket NAS med en ret stærk firkernet processor, et hav af muligheder inklusive tilslutning direkte til tv. Der er mange apps med masser af funktioner. Brugergrænsefladen er tæt på de bedste, og søgefunktionen er den bedste i testen.”

Pris 2700 kr.

NØGLETAL:
Processor: Intel Celeron N3160
Processortype: Firkernet 1,6 GHz
Ram: 2 GB ddr3l
Drev: Ingen, plads til 2 drev (kun 3,5″)
Netværk: 1x RJ45 1 Gbit/s LAN-port
Blæser: 70 mm
Tilslutninger: HDMI 1.4b, 3x USB 3.0

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Asustor
cloudtjenester
hjemmenetværk
hjemmeserver

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S