Home » Skærm » Test: Asus VX279Q
Test: Asus VX279Q

Test: Asus VX279Q

Share

Testvinder med stil

Stor, rammeløs skærm der både er god til gaming og hverdagsbrug

Denne Asus kunne designmæssigt sagtens klare sig i testens dyreste prisklasse. Det rammeløse design – med en tykkere kant i bunden, hvor du kan betjene skærmen – skaber sammen med den runde elegante fod et lækkert og dyrt look. Går du tættere på, skuffer VX279Q ikke, og den fine fod, der ellers ser lidt spinkel ud, kan sagtens holde skærmen solidt på plads.

Du kan vinkle skærmen, men ikke køre den op og ned. Heldigvis er dens højde over bordet lige i øjet, så vi oplevede det ikke som noget problem.

Se også:  Acer KG241 [TEST]: 24”-skærm til små penge

Asus-skærmen har flere forskellige præindstillinger, og de fungerer fremragende. Der er en indstilling til gaming, som giver lidt mere knald på farverne. Der er også en videotilstand, som er ekstra god, når der skal ses film eller streames en serie. Tilmed er der en automatisk justering, så skærmen tilpasser lysniveauet efter omgivelserne. Asus har mindst lys i skærmen i forhold til konkurrenterne, men den udnytter det godt, og sammen med skærmpanelet, der tydeligt er en tand bedre end hos prisklassens to andre deltagere, giver det et billede, der ligger en klasse over konkurrenterne.

Asus VX279Q

Nok er foden spinkel, men den holder alligevel skærmen i et solidt greb.

 

Denne skærm vinder testens lavspriskategori af flere årsager. Designet imponerer, men vi er også meget begejstrede for de fornævnte præindstillinger. Sæt skærmen i gamingtilstand, og du får nøjagtig den kontrast i billedet, som du har brug for. Vælg i stedet ”Theater”, når der skal kigges film. Du får nu det filmiske skær, som mange nyere tv’er faktisk ikke formår at give. Der er også ”Night view”, som giver et mere afdæmpet billede, når der er mørkt omkring dig.Desuden kan skærmen køre sRGB-skalaen, som er god at have, når der skal behandles billeder eller video. Selvom skærmen ikke er egnet til professionelt brug, så gør den det faktisk rigtig godt. Det ses især ved, at den formår at beholde detaljer i de mørke områder, selv når der er skruet godt ned for lysstyrken – hvilket de fleste billige skærme har vanskeligt ved at håndtere.

Asus er en prisbillig skærm, og den er ikke helt på niveau med de dyrere modeller i testen, når talen går på farvegengivelse og nuancer. Men til 1900 kroner er den et godt køb, hvis du vil spille, se film, lave lidt billedbehandling og bare gerne vil have en stor 27”-skærm, der også ser godt ud på skrivebordet.

Asus VX279Q

Den tynde ramme får skærmen til at se meget mere kostbar ud, end den faktisk er.


Asus VX279Q
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris
4

Resume

Pris: 1900 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Asus
skærm

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S