Test: Asus VX279Q

Test: Asus VX279Q

Share

Testvinder med stil

Stor, rammeløs skærm der både er god til gaming og hverdagsbrug

Denne Asus kunne designmæssigt sagtens klare sig i testens dyreste prisklasse. Det rammeløse design – med en tykkere kant i bunden, hvor du kan betjene skærmen – skaber sammen med den runde elegante fod et lækkert og dyrt look. Går du tættere på, skuffer VX279Q ikke, og den fine fod, der ellers ser lidt spinkel ud, kan sagtens holde skærmen solidt på plads.

Du kan vinkle skærmen, men ikke køre den op og ned. Heldigvis er dens højde over bordet lige i øjet, så vi oplevede det ikke som noget problem.

Se også:  Asus ROG Spatha [TEST]: Lasermus til den seriøse gamer

Asus-skærmen har flere forskellige præindstillinger, og de fungerer fremragende. Der er en indstilling til gaming, som giver lidt mere knald på farverne. Der er også en videotilstand, som er ekstra god, når der skal ses film eller streames en serie. Tilmed er der en automatisk justering, så skærmen tilpasser lysniveauet efter omgivelserne. Asus har mindst lys i skærmen i forhold til konkurrenterne, men den udnytter det godt, og sammen med skærmpanelet, der tydeligt er en tand bedre end hos prisklassens to andre deltagere, giver det et billede, der ligger en klasse over konkurrenterne.

Asus VX279Q

Nok er foden spinkel, men den holder alligevel skærmen i et solidt greb.

 

Se også:  Asus VivoMini VC66 [TEST]: Komplet pc i en mini-boks
Del denne