Test: Asus ROG501JW, power i små dimensioner

Test: Asus ROG501JW, power i små dimensioner

Share

Testens tyndeste overrasker med skjulte kræfter trods lav brugerhukommelse

En bærbar med en tykkelse omkring 2 centimeter og en vægt på rimelige 2 kg – hvad kan den i gamingsammenhæng? En hel masse, overraskende nok. Testens tyndeste og letteste har nemlig en ydelse, der er lige i haserne på MM Vision-deltageren. De har samme grafikkort, og Asus kan også bryste sig af en Intel Core i7-processor. Den ligger dog et enkelt niveau under den model, MM Vision benytter. Her får du også ”kun” 8 GB hukommelse, men i vores målinger og praktiske tests er det reelt vanskeligt at mærke forskel på de to maskiner i ydelse.

Asus har da også historien med sig og har begået gamingbærbare i høj klasse i mange år. Gamingsignalet opdager man straks på toppen af den helt sorte sag, hvor Republic of Gamers-logoet og de røde stafferinger sammen med det røde lys under tastaturet viser, at her er tale om en maskine med muskler.

Se også:  Test: Razer ManO'War

Lyden fra Asus er ikke så imponerende, som vi oplever hos de andre i topklassen. Det skyldes de indbyggede højttalere, for sætter du hovedtelefoner eller eksterne højttalere til, oplever du masser af dynamik og en lydgengivelse med meget høj opløsning.

Skærmen er blandt de bedre i testen, og den er også egnet til filmvisning. Tekst står uhyre skarpt, og billedbehandling afslører stor dynamik. En af testens bedste skærme!

Asus ROG501JW er en kostbar sag, hvilket ikke er så underligt, når den nu kombinerer høj ydelse med virkelig tyndt kabinetdesign. Du må undvære optisk drev, ligesom ehternet-stikket må skabes med en (medfølgende) adapter til USB. Men er behovet en bærbar, der kombinerer gode kræfter med kompakt design – og som er nem at have med, når du skal ud at rejse eller pendle – så er Asus ROG501JW absolut værd at tjekke ud.

Billedet lyver ikke: Asus er en gennemført lækker maskine og dertil testens tyndeste og letteste.

Billedet lyver ikke: Asus er en gennemført lækker maskine og dertil testens tyndeste og letteste.

Asus ROG501JW
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris

Datatid TechLife mener:

Imponerende ydelse i så tyndt et chassis.

Pris: 10.000 kroner

3
Brugerbedømmelse 0 (0 stemmer)
Sender
Her er den bedste dagspris på:
ASUS ZenBook UX430UQ-PURE2 priser
Del denne