Test: Asus ROG501JW, power i små dimensioner

Test: Asus ROG501JW, power i små dimensioner

Share

Testens tyndeste overrasker med skjulte kræfter trods lav brugerhukommelse

En bærbar med en tykkelse omkring 2 centimeter og en vægt på rimelige 2 kg – hvad kan den i gamingsammenhæng? En hel masse, overraskende nok. Testens tyndeste og letteste har nemlig en ydelse, der er lige i haserne på MM Vision-deltageren. De har samme grafikkort, og Asus kan også bryste sig af en Intel Core i7-processor. Den ligger dog et enkelt niveau under den model, MM Vision benytter. Her får du også ”kun” 8 GB hukommelse, men i vores målinger og praktiske tests er det reelt vanskeligt at mærke forskel på de to maskiner i ydelse.

Asus har da også historien med sig og har begået gamingbærbare i høj klasse i mange år. Gamingsignalet opdager man straks på toppen af den helt sorte sag, hvor Republic of Gamers-logoet og de røde stafferinger sammen med det røde lys under tastaturet viser, at her er tale om en maskine med muskler.

Se også:  Guide: De bedste opgraderinger

Lyden fra Asus er ikke så imponerende, som vi oplever hos de andre i topklassen. Det skyldes de indbyggede højttalere, for sætter du hovedtelefoner eller eksterne højttalere til, oplever du masser af dynamik og en lydgengivelse med meget høj opløsning.

Skærmen er blandt de bedre i testen, og den er også egnet til filmvisning. Tekst står uhyre skarpt, og billedbehandling afslører stor dynamik. En af testens bedste skærme!

Del denne