Test: Asus MX27AQ

Test: Asus MX27AQ

Share

Elegant multimedieløsning

Et nydeligt design og lyd fra B&O gør Asus-modellen til en attraktiv multimedieskærm

På mange måder minder denne Asus om den billigere variant, vi også tester. Men så snart du sætter den op, fornemmer du, hvorfor der er prisforskel. Rammen omkring skærmen er meget tynd, og i bunden er den af metal. Foden er lidt mere elegant, og du kan let vinkle skærmen. Den kan dog ikke justeres i det lodrette plan, men dens afstand over bordet passer faktisk fint. Den sidder nemlig ikke for højt, som mange skærme har tendens til at gøre.

Lyden er der gjort meget ud af. De indbyggede højttalere er ikke store, men formår alligevel at smide god power fra sig. De drives af ICE-forstærkere, som danske B&O har udviklet. Der er tale om små digitale forstærkere, som ikke fylder meget, men kan give meget power fra sig.

Se også:  Dell UltraSharp U2518D [TEST]: Skarp allround-skærm med multiskærm flair

Billedmæssigt er Asus en drøm for dig, der ser mange film og spiller. Farvene er glansfulde og billedet fint detaljeret. Der er en skarphed og ro i billedet, som gør skærmen oplagt til gameren. Der er ikke tale om en rendyrket gamerskærm, men den kan sagtens bruges til formålet. Den angivne responstid er fin og i praksis opleves den hurtig.

Forudindstillingerne er gode til film og normalt brug, men det er ikke en skærm til dig, hvis du prioriterer helt korrekte farver. Uanset, hvor meget vi skruer på indstillingerne, bliver gengivelsen aldrig helt korrekt.

Men som en skærm til multimediebrug er den ret god. Her hænger det hele godt sammen, og så gør det jo heller ikke noget, at den ser godt ud på skrivebordet.

Asus MX27AQ

Designet med metalkant i bunden af skærmen og matchende fod gør Asus MX27AQ til en nydelse på skrivebordet.

Asus MX27AQ
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris
4
Brugerbedømmelse 0 (0 stemmer)
Sender
Del denne