Test: Ny trykfunktion – stærk i brug

Test: Ny trykfunktion – stærk i brug

Share

iPhone er ikke længere suveræn i topmarkedet, men stadig virkelig god i brug.

Det har taget konkurrenterne mange år at indhente Apples iPhone. Men den nye variant – 6S – har kun få forbedringer i forhold til den udmærket 6’er, der kom for et år siden. Kameraet er blevet bedre, processoren hurtigere, og så har man brugt en stærkere metallegering på bagsiden.

Det er dog i brug, at iPhone 6S vinder. Er du til iOS-styresystemet, vil du elske den intuitive betjening, der gør det let at finde alting.

Den nye Force Touch- eller 3D Touch-funktion er også lækker: Tryk hårdt, og du får en ny menu frem de steder, hvor det kan lade sig gøre. For eksempel vil der ved billedmappen fremkomme en lille popup-menu, hvorfra du kan vælge. Det er nærmest vanedannende efter lidt tid. Andre mobilproducenter vil sikkert snart tage ideen op.

Se også:  Ny topmobil fra HTC

Som altid med iPhone reagerer 6S virkelig kvikt på alt input. Du er aldrig i tvivl om, at du har et luksusprodukt i hænderne, og er du til iOS, så er der ingen vej uden om Apples nye iPhone. Har du i forvejen en 6’er, skal du dog betale mange penge for ganske få forbedringer. For en iPhone er stadig et kostbart produkt.

Tryk hårdt på skærmen, og en ny menu fremkommer i nogle apps.

Tryk hårdt på skærmen, og en ny menu fremkommer i nogle apps.

Apple iPhone 6S
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris

Datatid TechLife mener:

Force touch er den store nyhed i den udmærkede 6S.

Pris: 5799 kroner

4
Brugerbedømmelse 3.29 (7 stemmer)
Sender
Her er den bedste dagspris på:
Apple iPhone 6S 32GB priser
Del denne