Test: AOC Q3277PWQ

Test: AOC Q3277PWQ

Share

 Testvinder med format

Størrelse, opløsning og pris giver sejr med flere længder!

Her får du en dejlig stor skærm på imponerende 32”. Du kan virkelig mærke forskellen, når du sammenligner med testens næststørste model på 27”. Men det er ikke kun derfor, at denne AOC-skærm løber med sejren i den dyre testkategori. Den har også en skærmopløsning, der matcher det store skærmareal godt. De hele 2560 x 1440 billedpunkter giver nemlig en pixeltæthed, der passer godt til en masse af de ting, vi normalt bruger en pc-skærm til.

Tekst og ikoner bliver ikke for små, som de kan blive på en skærm med den endnu højere 4K-opløsning, og du får alligevel flere detaljer og nuancer i billedet end med en full HD-skærm, der som bekendt har en opløsning på 1920 x 1080 pixel.

Se også:  Prisvenlig QHD-skærm på 31,5”

AOC-skærmen er virkelig stor, og inden du køber, bør du kontrollere – dvs. måle – om den også kan stå på dit skrivebord uden at blive alt for dominerende eller optage for meget plads. Hvis duhar pladsen, kan du nyde, at Q3277PWQ har god ergonomi, da du både kan vippe skærmen og justere den op og ned i højden. Skærmholderen har en kraftig fjederbelastning, der gør det let at foretage denne lodrette justering eller at tilte skærmen, hvis det er nødvendigt for at få den optimale ergonomi.

I standardindstillingerne står AOC-skærmens billede ganske godt. Med en helt grå eller sort baggrund kan vi notere, at den leverer lyset jævnt over hele skærmen – også helt ud i hjørnerne.

Se også:  AOC Agon AG251FZ [TEST]: Lynhurtig skærm til gameren

Del denne