Test: AOC i248FXH

Test: AOC i248FXH

Share

Elegant miniskærm imponerer

Rammeløst design, smart fod og fin pris gør AOC til et temmelig godt køb

Med sine blot 23,8” er AOC synligt mindre end de to øvrige skærme i den prisbillige testkategori. Men den har samme opløsning, så reelt plads til de samme elementer – ikoner, vinduer osv. bliver blot lidt mindre end hos konkurrenterne.

Skærmen er helt ny på markedet og fås til en ret lav pris, der slet ikke hænger sammen med kvalitetsindtrykket. Den syner nemlig langt mere kostbar med sin rammeløse stil og yderst elegante fod, der hæver skærmen op over bordet i perfekt højde.

Skærmen er meget tynd (7,5 millimeter) og da den ikke fylder meget, er den perfekt, hvis du har brug for en lidt større skærm, end den du har med den bærbare computer, uden at du har behov for det helt store skærmareal. Denne skærm kan nemt stilles op på et bord i stuen uden at virke visuelt dominerende takket være det elegante design og de beskedne fysiske dimensioner.

Se også:  Test: Asus RoG Swift PG279Q

Heldigvis lever skærmens billedkvalitet også op til det fine ydre. Der er på ingen måde tale om en skærm, du kan bruge til kritisk billedbehandling, og en hardcore-gamer vil ikke stille sig tilfreds med den. For selvom dens responstid er fin, så har den ikke den ro i billedet, når der spilles, som du finder hos testdeltageren fra Asus. Men hvis du sætter en film på eller arbejder i et regneark og anvender skærmens forudindstillinger, vil du opdage, at den har masser af glans, samtidig med at den kan bevare et rimeligt sortniveau. Billedet er ikke så sort og dybt i farverne som hos Asus, men det er ganske godt for så billig en skærm. Tekst og billeder står skarpt og fint. Her er en skærm, du kan arbejde på i mange timer uden at blive træt i øjnene.

Se også:  Test: Prof 27”-computerskærm til stærk pris

AOC i248FXH er desuden nem at indstille, da den har mekaniske knapper i bunden. De er langt lettere at betjene end de touchknapper, som mange moderne skærme er udstyret med.

AOC i248FXH

Foden er designet til at se godt ud. Heldigvis er funktionen også god, og skærmen står solidt på bordet.

AOC i248FXH
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris

Resume

Pris: 1399 kroner

4
Brugerbedømmelse 0 (0 stemmer)
Sender
Her er den bedste dagspris på:
AOC G2460PF priser
Del denne