[Test]: AOC AG271UG

[Test]: AOC AG271UG

Share

AOC’s AG271UG er en direkte konkurrent til Acer XB271HK og Asus ROG PB279Q. De er alle 4K-IPS-skærme på 27 tommer, der omfatter screen-tearing – og de kan med lidt søgen fås til omkring samme priser.

Den koster omkring 6000 kroner, og det er bestemt ikke lavpris, men når tilsvarende konkurrenter koster det samme eller helt op på 8000 kroner, er der alligevel tale om en god besparelse. Hertil kommer, at den ikke svigter nogen steder, og det gør den til en fremragende skærm.

Det begynder med det elegante design. Rammen er slank og enkel, og foden er tilsvarende underspillet i massivt metal. Foden rummer også en komplet række justeringsmuligheder og VESA-kompatibilitet. Der er endda en knap på siden, og med den kan man føre højden tilbage til nøjagtig det sted, man foretrækker.

Se også:  Acer S277HK [Test]: Tiltrækkende 4K-skærm

Man får også lidt ekstra. På højre side kan man for eksempel slå en hovedtelefonholder ned. Under den er der to USB 3.0-porte og et hovedtelefonstik. Gode forbindelsesmuligheder. En af USB-portene understøtter hurtig opladning.

Skærmen giver glimrende billedkvalitet, selvom farvebalancen kræver lidt justering, hvis man vil have det bedste ud af den. Dette er markedets bedste 4K G-sync-skærm på 27 tommer til prisen.

AOC AG271UG

Sammenfatning

Skærmstørrelse: 27”
Skærmtype: IPS
Opløsning: 3840 x 2160
Responstid: 4 ms
Pris: 6200 kr.

5
Del denne