Home » Hovedtelefoner og højttalere » Yamaha YH-L700 [TEST]: Den lægger sig forrest i sin prisklasse
Yamaha YH-L700 [TEST]: Den lægger  sig forrest i sin prisklasse

Yamaha YH-L700 [TEST]: Den lægger sig forrest i sin prisklasse

Share

I prisklassen omkring de 4000 kroner er denne Yamaha YH-L700 lydmæssigt den bedste trådløse hovedtelefon med støjreduktion, du kan købe

Selvom Yamaha måske ikke er det første, som du tænker på, når du møder ordet hovedtelefoner, så ved den japanske producent om nogen, hvordan god lyd skal skrues sammen. Yamaha har i årtier leveret alt fra flygler til hi-fi-højttalere og mindre lydsystemer, herunder surround.

Her tester vi hovedtelefonen YH-L700, og den ligner ikke rigtig noget andet på markedet. Det nærmest firkantede design og den rå overflade leder tankerne hen på noget, der hører til i et pladestudie.

De store ørekopper indeholder da også potente 40 mm-drivere, som standarden dikterer. Standarden dikterer også Bluetooth og støjreduktion, og dette håndterer Yamaha naturligvis også.

Se også:  Technics EAH-A800 [TEST]: Lydkvalitet og støjreduktion på første klasse
Musikken i fokus

Netop støjreduktionen fungerer udmærket. Den dæmper nemlig en del, men ikke så meget på bekostning af lydkvaliteten, som man ofte oplever det med konkurrerende produkter. Støjreduktionsteknologi har sin pris og vil altid ødelægge lydoplevelsen lidt.

Men her er Yamaha altså foran mange konkurrenter – bestemt også hjulpet af, at der er tale om en lukket hovedtelefon. Så der er faktisk allerede lidt støjdæmpning, inden du slår elektronikken til med en knap.

Det er fint nok alt sammen og godkendt uden at være dybt imponerende. Det er lydkvaliteten til gengæld. Yamaha YH-L700 leverer et særdeles homogent lydbillede, hvor alle detaljer er til stede uden at blive for anmassende. Det er ikke et lydbillede, hvor hovedtelefonen gør opmærksom på sig selv. Den sætter musikken i fokus.

Se også:  5 stærke tips før du køber hovedtelefon

Mange hovedtelefoner har en tendens til at farve lyden lidt. Det betyder, at mindre gode indspilninger eller streamingtjenester med ringe opløsning ikke lyder så grimt. Farvningen bliver så at sige maskeret. Til gengæld bliver lydoplevelsen aldrig forførende.

Her er Yamaha-hovedtelefonen nådesløs og nærmest helt neutral. Det betyder, at lytter du til en dårlig optagelse, så vil du også høre det. Ret tydeligt endda. Men har du et godt signal, forkæles du af vellyd.

TAGS
hørebøffer
over-ear høretelefoner
yamaha

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S