Home » Skærm » Huawei AD80 [TEST]: Prisvenlig vej til et større skærmbillede
Huawei AD80 [TEST]: Prisvenlig vej til et større skærmbillede

Huawei AD80 [TEST]: Prisvenlig vej til et større skærmbillede

Share

Her er en god hverdagsskærm, som du nemt kan tilslutte en bærbar computer og dermed få et større overblik. Designet er diskret og nydeligt, og du får de tilslutninger, du har behov for, hverken mere eller mindre

De fleste har nok taget sig i at bande over det lille skærmbillede, når hjemmearbejdet foregår på den bærbare computer. En ekstern skærm er vejen frem. Hvis det først og fremmest handler om at få et større billede, kan Huawei AD80 være fin til opgaven.  

Skærmen er diskret og nydelig i sit sorte design. Den firkantede plastikfod monteres let som ingenting, uden brug af skruer, og dernæst er det blot at sætte strøm og computer i, så er du i gang. Under skærmen er fem knapper, som gør det relativt nemt at justere skærmens indstillinger. Bagpå er en HDMI- og en VGA-port. Det er de eneste tilslutninger, du får, men det vil også være tilstrækkeligt for de fleste. 

Der er næsten ingen ramme omkring skærmen. Billedet går stort set helt til kanten, og derfor får du et pænt stort skærmareal på 23.8” (i 16:9-format), uden at AD80 tager særlig meget plads på skrivebordet. 

Også til lyse lokaler

Opløsningen er Full HD. Ikke overvældende, men hvis du sidder i normal afstand (cirka en halv meter) fra skærmen, er pixelering ikke et problem. Til almindeligt kontorarbejde gør skærmen præcis, hvad den skal, men heller ikke mere. 

Billedegenskaberne er skrabede. Til kritisk billedbehandling eller gaming er kontrast, farvegengivelse og opdateringshastighed ikke tilfredstillende. Arbejder du i Word, Excel eller surfer lidt på nettet, er oplevelsen dog udmærket. Anti Glare-belægning minimerer genskin, så selvom lysstyrken ikke er høj, kan du fint bruge skærmen i et lokale med skarpt lys. Skærmen er samtidig certificeret for et lavt niveau af blåt lys og flakken, som kan være skadeligt for brugeren.

Se også:  Mobile pc-skærme er det nye sort – her er tre nyheder

Til en pris på godt 1000 kroner kan man næppe forlange meget mere. Vi har endda hørt rygter om, at AD80 bliver endnu billigere snart, og så er det altså tale om et glimrende køb til hjemmekontoret.

Samlet vurdering: 4 af 6 stjerner


TAGS
computerskærm
Huawei
pc-skærm
skærm

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S