Home » Robot » Cub Cadet XR5 2000 [TEST]: Stærk maskine til store haver
Cub Cadet XR5 2000 [TEST]: Stærk maskine til store haver

Cub Cadet XR5 2000 [TEST]: Stærk maskine til store haver

Share

Denne robotplæneklipper ordner plæner op til 2000 kvadratmeter. Den knokler sig igennem uanset græshøjde, hældning og forhindringer

Der var noget velkendt over Cub Cadet, da vi pakkede den ud til denne test. Ladestationen ligner den, som hører til Robomow RK 1000, som vi også har testet. Det viste sig faktisk at være præcis den samme. 

Et identisk touchdisplay gemte sig ligeledes under plastiklugen på toppen af maskinen. Vi kunne ligefrem logge ind med samme konto på appen (som her er omdøbt til Cub Cadet).

Det stod efterhånden klart for os, at de to maskiner grundlæggende er helt ens. Dog er der den forskel at Cub Cadet, i den testede version til 13.995 kroner, klarer plæner op til 2000 kvadratmeter.

Se også:  Robotplæneklippere [STORTEST]: Lad robotten pleje din plæne
Ingen slinger 

Alt det gode, vi har fremhævet ved Robomow, gælder også Cub Cadet: den nemme betjening, det lave støjniveau, den fleksible klippehøjde, de velfungerende sensorer.  

Den smule kritik, vi har, gælder for så vidt også her. Dog var Cub Cadet faktisk den eneste i testen, der ikke på noget tidspunkt gik i stå under sin færden over tætbegroede dele af plænen. Den knoklede sig igennem uanset græshøjde, hældning og forhindringer – og fik undervejs også klippet græsset ganske nydeligt, inklusive kanterne, da den er udstyret med kantklipper præcis som Robomow-maskinen.

Batteriet koster

At XR5 2000 er angivet til plæner op til en størrelse på 2000 kvadratmeter, skyldes først og fremmest et stort batteri. Der følger også mere kabel med i pakken, men det er knapt så afgørende, da det er nemt at tilkøbe, hvad man har behov for. 

Det større batteri øger prisen betydeligt. Det kan være en fin investering, hvis plænen berettiger det, men overvej, om du kan klare dig med den billigere XR5 1000, som har et mindre batteri og er til 1000 kvadratmeter.

Se også:  Gardena Sileno minimo [TEST]: Smidig robot til den lille plæne


TAGS
have
robotplæneklipper

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S