Home » Robot » Robotplæneklippere [STORTEST]: Lad robotten pleje din plæne
Robotplæneklippere [STORTEST]: Lad robotten pleje din plæne

Robotplæneklippere [STORTEST]: Lad robotten pleje din plæne

Share

Med en robotplæneklipper kan du nyde sommeren uden slid og slæb i haven. Forskellen på markedets modeller er dog betydelig. Det viser denne test, hvor vi kigger nærmere på seks af de nyeste robotter 

Er den gamle trofaste hånd-skubber pensionsmoden, så overvej om det ikke er tiden til at forkæle dig selv med en selvkørende robotplæneklipper. Så kan du læne dig tilbage og nyde sommeren, mens robotten plejer din plæne. 

Her tester vi seks forskellige modeller for at hjælpe dig til at finde den rette til din plæne.

5 tips når du køber robotplæneklipper

Testet på varieret terræn

Der er forskel på, hvor stort et areal de seks modeller er skabt til at slå. Det skal du selvfølgelig have med i overvejelserne, når du køber. Her kigger vi dog først og fremmest på funktionalitet og betjening. For det nytter ikke noget med en stor robotplæneklipper, der kan klare 2000 kvadratmeter, hvis den ikke kan finde rundt. Så hellere en lille og kvik model, der må køre flere gange.

Denne test er foretaget på en cirka 900 kvadratmeter stor plæne med betydelige hældninger og spredte forhindringer. Plænen var alt andet end nyslået overalt. Visse steder var græsset op til en halv meter, mens det andre steder var mere medgørligt. 

Det har givet en god fornemmelse af, hvordan de seks testdeltagere klarer sig under forskellige forhold og dermed også af, hvilke der giver op, når vilkårerne bliver krævende, og hvem der klø på under selv de mest urimelige arbejdsforhold. Det er ikke altid de største, der kæmper hårdest.    

Heldigvis er der på dette marked – imodsætning til de fleste andre områder af elektronikbranchen – en betydelig grad af standardisering.


TAGS
plæneklipper
robot
robotplæneklipper
smart hjem
smart home

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S