Home » Hovedtelefoner og højttalere » Microsoft Headphones 2 [TEST]: Gennemført headset
Microsoft Headphones 2 [TEST]: Gennemført headset

Microsoft Headphones 2 [TEST]: Gennemført headset

Share

Anden generation af Microsoft Headphones er et ret gennemført headset, der sidder godt takket være bløde skumpuder. Betjeningen på de tryksfølsomme ørekopper fungerer rigtig godt

Med Surface Headphones går Microsoft efter luksus-segmentet. Vi er nået til anden generation, og selvom hovedtelefoner ikke er, hvad vi typisk forbinder med Microsoft, har vi faktisk allerede i anden runde at gøre med et ret gennemført headset. Designet er lidt tørt og kontoragtigt med fremtrædende knapper, lys og tilslutninger, men hovedtelefonen sidder komfortabelt takket være bløde skumpuder, der tilpasser sig dine ører. 

På betjening tager den kegler. Ørekopperne er touchfølsomme, så du nemt styrer musik, og indbyggede sensorer gør, at lyden går på pause, når du tager hovedtelefonen af, og starter igen, når du tager den på. Med fysiske hjul på ørekopperne kan du justere lydstyrke og støjreduktion. 

Kraftig bund i musikken

Støjreduktionen er ikke så effektiv som hos de bedste rivaler, men fin til almindeligt kontorbrug og rejser. Lyden har en lettere overvægt mod de nedre frekvensspektre. Bunden er stram og veldefineret, men fylder så meget at den stjæler lidt plads fra detaljer i mellemtone og top. Heldigvis er det nemt at rette op på dette via en EQ i den tilhørende app, hvor der også er mulighed for at foretage andre indstillinger. Mikrofonerne er også gode, og der er en dedikeret knap til at slå dem fra, så du er sikker på, at ingen lytter med.  

Til et par tusind kroner er Surface Headphones 2 ret fornuftigt prissat, funktioner og ydelse taget i betragtning, og er så absolut værd at overveje, hvis du går og ønsker dig et godt allround-headset. 

Samlet vurdering: 5 af 6 stjerner

Se også:  Tech-giganter vil af med skudsekund – det får computerne til at bryde sammen


TAGS
Bluetooth headphones
headphones
Headset
hovedtelefoner
Microsoft

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S