Home » AOD Pro » D-Link E15 [TEST]: En ørn til Eagle Pro AI mesh-produkter
D-Link E15 [TEST]: En ørn til Eagle Pro AI mesh-produkter

D-Link E15 [TEST]: En ørn til Eagle Pro AI mesh-produkter

Share

Selvom ydelsen er i den lave ende, kan denne billige extender være en brugbar løsning, når du vil forbedre Wi-Fi-dækningen

D-Link breder sig stærkt på netværksmarkedet og arbejder med forskellige produktfamilier, som skal lette forbrugernes – og forhandlernes – overblik. I den meget overkommelige ende af prisskalaen finder vi Eagle Pro AI-sortimentet, der omfatter en router, et mesh-system og nu også en extender.

Ligesom de andre extendere i denne test er E15 kompatibel med alle nyere routere, men på emballagen står der ”Works Best with…”. Mon D-Link er blevet inspireret af supermarkedernes datomærkning? Designet med front og bag af blank hvid plast kombineret med babyblåt hus og opklappelige antenner vil måske ikke falde i alles smag, men det fungerer rent teknisk.

Se også:  Deco XE75 med Wi-Fi 6E [TEST]: Her får du ekstra trådløs båndbredde

AX1500-klassifikationen betyder her, at båndbredden på 2,4 GHz er reduceret til 300 Mbps, så der stadig er 1,2 Gbps til deling blandt de mere dataslugende klienter. På fronten viser tre lysdioder signalstyrken fra routeren, så man nemmere kan vælge den optimale stikkontakt, og der er en LAN-port på undersiden.

Opsætning og performance

E15 er oplagt at bruge til udvidelse af rækkevidden for en D-Link R15-router. Så kan et lille mesh-system anskaffes på den behagelige underside af en tusse.

Uanset hvordan E15 skal bruges, kræver det D-Links Eagle Pro AI-app eller en browser (192.168.182.152). Det er nemmest at bruge appen. Når man scanner en QR-kode på en label, får man ikke alene downloadet appen, for derefter starter den brugervenlige trin for trin-opsætning, der præsenteres på et let læseligt dansk. Vi fik klaret det hele på 10-15 minutter.

Se også:  Find en pc-skærm til dit hjemmekontor – til 1000 kroner

Hvad angår denne extenders præstationer, ligger den – ligesom dens pris – i den lave ende, og i vores udendørs testmiljø kniber det især med downloadhastighederne. Der er dog tilstrækkelig kapacitet til to eller tre samtidig streamere.


TAGS
D-Link
Hjemmekontor
mesh-extender
router

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S