Home » Hovedtelefoner og højttalere » LG Tone Free FN7 [TEST]: Selvrensende øretelefoner
LG Tone Free FN7 [TEST]: Selvrensende øretelefoner

LG Tone Free FN7 [TEST]: Selvrensende øretelefoner

Share

Hvad med et par selvrensende øretelefoner? Med dette LG-sæt følger en opladeræske, der har indbygget, desinficerende UV-lys. Lyden er bredspekret og detaljeret

Coronatiden har gjort os bevidste om hygiejne i en grad som aldrig før. Vi spritter løs og giver albue til venner og bekendte, men hvad med de gadgets, der har tæt kontakt til kroppen?

Dette har LG tænkt over i deres nye trådløse øretelefoner, som er de første på markedet med en opladeæske, der har indbygget UV-lys. Det ultraviolette lys desinficerer de to ørestykker, når de lægges i æsken. Lyset, som kan være skadeligt for øjne og hud, tændes kun, når æsken er lukket og opladeledningen sat i. Giv sættet 10 minutter i æsken, så burde alle bakterier være væk.

Se også:  CES: LG lancerer rekordstort OLED-tv på 97 tommer

LG nævner ikke specifikt corona, men skulle der være spor af dette, burde UV-lyset gøre kål på det. Vi har dog lidt svært ved at se ideen med UV-lyset, medmindre du deler dine earbuds med andre.

Samme idé som AirPod

FN7 er udformet efter AirPods-formlen med mikrofonstænger stikkende ud af øret. De sidder behageligt og styres nemt med touch på siden af ørestykkerne.

Lyden, som er skabt i samarbejde med Meridian, er bredspektret og detaljeret. Man kan indstille EQ i den medfølgende app, men bevæger du dig ud over det lille udvalg af presets og forsøger manuel indstilling, er der ofte ingen reaktion, stor forsinkelse eller mærkværdige ændringer i lyden, som ikke matcher indstillingerne.

Se også:  Prisstærke hørebøffer med støjreduktion

Der er indbygget støjreduktion, og den er faktisk overraskende effektiv. FN7 er således, UV eller ej, et ganske glimrende sæt øretelefoner, der dog befinder sig i et prisleje med mange stærke konkurrenter.

LG Tone Free FN7 koster 1690 kroner.

Samlet vurdering: 4 af 6 stjerner


TAGS
Bluetooth
Bluetooth in-ears hovedtelefoner
bluetooth-hovedtelefon
earbuds
Headset
hovedtelefon
hovedtelefoner
LG
trådløse hovedtelefoner
øretelefoner

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S