Home » Gaming & Konsoller » JBL Quantum One [TEST]: Stor lyd fra stor hovedtelefon
JBL Quantum One [TEST]: Stor lyd fra stor hovedtelefon

JBL Quantum One [TEST]: Stor lyd fra stor hovedtelefon

Share

Du vil enten elske eller hade dette markante JBL-gamingheadset, der i den grad gør opmærksom på sig selv alene ved sin størrelse. Men kvalitet gennemsyrer Quantum One

Dette headset er stort, og ørepuderne er meget store og bløde. Dertil kommer, at der er lysende led-lamper i siderne. Dette headset skriger på opmærksomhed, og du er ikke i tvivl om, at det er til gaming. Det er sikkert for meget af det gode efter nogles smag, men det trækker i den grad op, at kvaliteten af materialer med mere er i orden.

For selvom man kan være reserveret over for det voldsomme design, må man overgive sig til headsettet, fordi det er så gennemført – helt ned til det lækre stofkabel, der forbinder hovedtelefonen til en styreenhed, som har USB i den anden ende. Her må du undvære trådløs forbindelse. Til gengæld kan du glæde dig over adskillige Dolby-formater, når du skal se film.

Se også:  Epos' nye gaming-headset kan forbindes både kablet og trådløst samtidig

JBL har et avanceret program til styring af lyden, og her kan du få en 3D-oplevelse – Quantum Sphere 360 kalder JBL systemet – hvilket giver en mere rummelig lydgengivelse.

Til spil udmærker JBL sig ved at have et yderst balanceret lydbillede, der især har varme og substans. Der er er i den grad tyngde i lyden, og den aktive støjdæmpning er effektiv, så du ikke bliver forstyrret, når der er stille i spillet. God detalje, når du skal koncentrere dig om, hvorfra fjenden kommer snigende.

Fri for metallisk lyd

JBL-headsettet er helt fri for den let metalliske lyd, som nogle gaminghovedtelefoner kan have. Det er tydeligt, at Quantum One rummer elektronik, som konstant måler og justerer på lyden. Det fungerer fremragende til spil, men også ved ren musiklytning giver den varme lyd et solidt og lækkert lydbillede.

Se også:  Astro A50 [TEST]: Et gamingheadset i særklasse

Mikrofonen har såkaldt ekko­reduktions-teknologi, hvilket kan oversættes med, at stemmer går mere klart igennem end ellers. En god detalje er det, at du hurtigt kan trykke på mute-knappen, når du ikke vil høres.

JBL-sættet får en klar anbefaling på grund af sine ekstremt mange gode detaljer og brede brugsområde. Det er lidt stort at have med på farten, men kan bruges til formålet, og der medfølger da også et kabel, så du kan nyde headsettet sammen med dine mobile enheder.

Trods det store format opleves Quantum One pudsigt nok aldrig som varmt eller ubehagelig tungt på hovedet. De store ørepuder er lækre, og puden under hovedbøjlen sidder fint. Mikrofonens udformning og kvalitet er gennemført og nem og sikker at afmontere. Klar anbefaling! 


TAGS
Gaming
Gaming-headset
Headset
jbl
trådløst headset

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S