Home » Hovedtelefoner og højttalere » Test: Trådløs højttaler til badet
Test: Trådløs højttaler til badet

Test: Trådløs højttaler til badet

Share

Er du ikke typen, der synger i badet, så kan du overveje at tage din yndlingsmusik med derind istedet

Aquatunes er en højttaler, der kan monteres på brusestangen og spiller musik, selv når vandet fosser ned over den. Den vandtætte højttaler er skabt i et samarbejde mellem hvidevare-eksperten Grohe og lydeksperten Philips. Så man kan tillade sig at forvente høj kvalitet på begge felter. Det får man sådan set også.

Designet er skabt, så det matcher godt gedigent badeværelsesinteriør i både byggekvalitet og udseende – højttaleren ligner faktisk lidt et brusehoved – og den trådløse lydteknologi fungerer upåklageligt. Bluetooth-parring sker uden problemer, og du kan nemt styre lydstyrke og skifte nummer med de bløde gummiknapper på siden af højttaleren. Og det er jo sådan set ret essentielt, når mobilen ikke kan være med i badet. Den trådløse rækkevidde er ti meter.

Se også:  Nu har Philips sit eget "Sonos-system" i tv'er og højttalere
Hårde odds for en højttaler

I de fleste tilfælde vil det være fint, men lidt mere snor havde været rart. En batterilevetid på otte timer er heller ikke overvældende. Men har du den lille opladerholder stående klar på badeværelsesbordet, er det let at sætte højttaleren til at lade natten over. Lydkvaliteten er ikke noget at råbe hurra for. Den lille højttaler leverer en ulden og indelukket lyd. Men det hjælper selvfølgelig heller ikke, at du står og lytter i husets vel nok værste rum, rent lydmæssigt.

En lille firkantet bruseniche med hårde fliser eller glasrude giver særdeles ringe vilkår for lyden. Det kan man fint leve med de ti minutter, man bruger i badet. Men spørgsmålet er, om man gider lytte videre på højttaleren, når man går ud. Især med tanke på, at man kan få en meget bedre trådløs højttaler – til samme pris eller billigere – der kan stå på badeværelsesbordet lige udenfor bruseren og giver dig lyd, du giver lytte på både udenfor og indenfor brusebadet. Selvom højttaleren som sådan lykkes med sin mission og tjener det formål, den er tiltænket upåklageligt, er det således svært at se, hvorfor man skulle købe den.

Se også:  QLED versus OLED [TEST]: Duel på tv-teknologi

Philips / Grohe Aquatunes
3

Resume

Pris: 1478 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
bluetooth-højttaler
Grohe
Højttaler
Philips

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S