Home » Transport » Tesla udvider i Danmark – nye Superchargers og servicecenter på Fyn
Tesla udvider i Danmark – nye Superchargers og servicecenter på Fyn

Tesla udvider i Danmark – nye Superchargers og servicecenter på Fyn

Share

Tesla ønsker at fortsætte den stærke udvikling i Danmark både med Service og Supercharging, for at komme endnu tættere på kunderne. I foråret 2020 åbnede Tesla et servicecenter i Vejle for at gøre det nemmere at være Tesla-ejer i det sydlige Jylland og på Fyn, som et supplement til Mobile Service, der allerede rejser rundt til kunder i hele Danmark

Nu tager Tesla første spadestik til et helt nyt Tesla Center på Fyn. Tesla etablerer sig derved med salg, service og leveringer i H.C. Andersens fødeby i løbet af sommeren 2021.

8 nye Supercharger-stationer med V3-teknologi er på tegnebrættet, herunder en station på Fyn, hvilket vil øge udbuddet af Superchargers med mere end 70% i Danmark.

Udvidelsen er en del af realiseringen af Teslas ambition om at tilbyde nuværende og kommende Tesla-ejere den bedst mulige oplevelse.

Fordoblet servicekapacitet

Tesla vokser støt i Danmark og øger løbende servicekapaciteten. Gennem de seneste to år har Tesla investeret i flere Mobile Service-teknikere og nye servicelokationer i Hillerød på Sjælland og Vejle i Jylland, som nu supplerer servicecentrene i Kastrup og Aarhus. Henover sommeren åbner Tesla portene til endnu et servicecenter i Odense på Fyn, hvor salg, service og levering arbejder sammen under ét tag for at give kunderne den bedst mulige serviceoplevelse.

Se også:  Volkswagens nye elbil er landet i Danmark - her er prisen på ID.3

Siden 2017 har Tesla investeret kraftigt i Mobile Service-teknikere, som kan udføre op til 80% af alle reparationer uden for servicecenteret, mens bilen oplades på en Supercharger eller er parkeret hjemme eller på arbejdspladsen. De udekørende teknikere servicerer i dag Tesla-ejere på tværs af hele Danmark ved hjælp af 7 Mobile Service-køretøjer.

Sammen udfører de lidt over 20 procent af den samlede andel af Tesla servicearbejde, hvor ejerne blot behøver at interagere ved at booke en tid i sin Tesla-app og derefter åbne og låse bilen fra afstand.

Omfattende ladeinfrastruktur

De seneste år har Tesla investeret kraftigt i udbygningen af lade-netværket. Der er 11 hurtigopladere på tværs af landet og næsten 200 destinationsopladere på hoteller, restauranter og ved indkøbscentre.

Tesla Odense.

Tesla Odense.

Der er ambitiøse planer om at fortsætte udvidelsen af Supercharger-netværket i 2021. Tesla forventer at åbne 8 nye V3 Supercharger-stationer i Danmark i år med i alt omkring 90 ladeudtag på nøje udvalgte placeringer. Det betyder at det nuværende ladenetværk og antallet af udtag forventes at vokse mere end 70% på ét år. For første gang ønsker Tesla at åbne Supercharger-stationer omkring centrum af Aarhus, Aalborg og København. ”City Supercharging” er et forsøg på at se om Supercharging kan være løsningen, der gør det nemmere at være elbilejer i byen.

Se også:  Nu kommer Teslas elektriske lastbil

I Europa er der i dag 540+ stationer med mere end 5.000 udtag. 90% af al opladning foregår dog i hjemmet eller på arbejdspladsen, hvor bilen alligevel er parkeret.


TAGS
elbil
elektriske transportmidler
tesla

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S