Home » Transport » Tesla åbner de første lynhurtige V3 Superchargers på Sjælland
Tesla åbner de første lynhurtige V3 Superchargers på Sjælland

Tesla åbner de første lynhurtige V3 Superchargers på Sjælland

Share

Tredje generation af Superchargers har en effekt på op til 250 kilowatt, hvilket indebærer endnu kortere ladestop, når man er på elektrisk langfart i en Tesla. I dag indvies Sjællands første V3 Supercharger i Kirke Såby med otte ladere

Hurtigere opladningen er vejen frem, hvis elbilerne skal kunne matche benzinbilernes fleksibilitet. Der sker heldigvis rigtig meget på den front, ikke mindst hos Tesla, hvor en del af modellerne i sortimentet kan modtage strøm ved 250 kW.

Det nytter dog ikke så meget, hvis ikke der er opladere, der kan leverer denne effekt. Dem kommer der heldigvis flere af nu.

Otte nye V3 Supercharger-opladere indvies i Kirke Såby i dag. Den er placeret strategisk godt for rejser mellem Århus og København på motortrafikvej 21.

Se også:  Elektrisk Ford Mustang i ny version: Mere træk på krogen og bedre autopilot
Mange flere på vej

Dette er blot en af 10 nye Supercharger-stationer med V3-teknologi som er på tegnebrættet for det kommende år. Således øges udbuddet af Superchargers med mere end 80% i Danmark.

I dag er der næsten 100 Supercharger-stationer med V3 teknologi i Europa og i Danmark indviede man den første V3-station i Ikast i Midtjylland sidste år. Fra og med nu installerer Tesla udelukkende den nye V3 Supercharging teknologi på alle nye stationer i Danmark og resten af Europa, som en tilføjelse til det allerede udbredte og hurtige V2 netværk.

Ældre Teslaer skal opgraderes

V3 er en komplet ny arkitektur med teknologi designet til næste bølge af elektriske biler. Med en maksimal effekt på 250kW og direkte levering af strøm – som gør op med deling af strøm – er V3 optimeret for større volume og endnu hurtigere opladningstider.

Se også:  Tesla åbner nyt center tæt på hovedstaden

V3 Superchargers i Europa supporterer CCS adaptere og er tilgængelig for alle Tesla ejere. Model S og Model X ejere der bruger en CCS adapter vil få glæde af at V3 ikke deler strøm ved ca. samme maksimale effekt som på V2 Superchargers.

Adapteren er standardudstyr i alle Model S og Model X der er produceret fra og med maj 2019. Ældre Model S og Model X kan opgraderes til CCS for en overkommelig omkostning. Efter opgraderingen, vil alle V3-stationer automatisk blive synlige på bilens skærm og åbne muligheden for at benytte endnu flere og endnu hurtigere lademuligheder.


TAGS
bilopladning
elbil
tesla

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S