Home » Andet » Templates kvalitetssikrer din research og gør din eksekvering hurtigere
Templates kvalitetssikrer din research og gør din eksekvering hurtigere

Templates kvalitetssikrer din research og gør din eksekvering hurtigere

Share

Når man skal lave brugerundersøgelser og skal stille deltagerne i undersøgelsen spørgsmål, så er det vigtigt, at det er de rigtige, man har valgt. Dette er for at sikre sig, at det bliver en vellykket brugerundersøgelse. Her kan det være enormt relevant at benytte templates, altså skabeloner til netop dette. Det er netop for at gøre processen hurtigere og nemmere. Det gælder uanset, om du er i gang med at opdage nye kunder eller gamle eksempelvis. Det kan også være i forhold til, at du er i gang med at teste en prototype og gerne vil have feedback.

Hvad er brugerundersøgelse for noget?

Det er jo i bund og grund en research på brugerne. Altså en forskning i, hvad det er for nogle kunder, man eksempelvis har. Hvad er kundernes behov? Hvad er deres problematikker og så videre. Når man skal have brugerne til at fortælle om dette, er det yderst nødvendigt at stiller de rette spørgsmål til dem. Det kan derfor være en rigtig god idé at benytte disse research templates.

Sonar

Sonar, er blandt andet en platform, hvor man altså kan finde de fleksible skabeloner, som netop kan bruges til brugerforskning. Skabelonerne er baseret på forskellige af undersøgelser og er skræddersyet. Skabelonerne kan altså redigeres, så de passer til projektet og behovet.

Man kan hurtigt glemme

Når man skal i gang med at lave brugerforskning, så er der nogle ting, man nemt kan glemme. For eksempel er det nemt at glemme, hvad målet egentlig er i forhold, til hvilke spørgsmål man skal stille. Og det kan faktisk påvirke hele processen. Spørgsmålene skal sidde i skabet, ellers kan det altså have effekt på hele arbejdet med brugerforskningen. Du kan læse mere om Sonar og deres muligheder på deres hjemmeside, sonarapp.com.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S