Home » Netværk » Tema: Det digitale hjem
Tema: Det digitale hjem

Tema: Det digitale hjem

Share

Digitalisering af dit hjem handler ikke kun om at slutte din computer til en router. I dette tema vil du kunne læse mere om de muligheder, du har

Velkommen til Alt om DATA’s tema om det digitale hjem. De følgende dage vil vi forsøge at inspirere dig til, hvordan du kan bruge en masse digitale muligheder i hjemmet og opnå mere frihed på den måde. Dette tema er inspireret af det store fokus digitaliseringen har haft det sidste års tid.

Alt om DATA har i mange år skrevet om digitalisering af hjemmet, men for mange er digitaliseringen af hjemmet stadig noget med at få en router ind i huset og koblet computeren til den.

Men digitalisering af hjemmet er så meget mere. Med dette tema ønsker Alt om DATA at sætte fokus på de muligheder, du har for at digitalisere flere dele af dit hjem.

Hvorfor stadig have dine film på skiver, så du kun kan se dem på et tv ad gangen? Det samme spørgsmål kunne jeg stille om din musik. Du køber den måske nok på iTunes eller ripper din musik til din mp3-afspiller. Men deler du den rundt i huset? Spiller du stadig cd’ere, når du skal lytte til musik på husets lydanlæg?

Hvad med web-tv, er det noget, der har fundet indpas i dit hjem? Det kan godt være, det lyder nok så kompliceret alt sammen, men sandheden er, at det faktisk er utrolig let at digitalisere hjemmet på de områder. Nok koster det en lille smule, men det er langt fra formuer, der skal investeres.

Se også:  Vind en brugervenlig router med indbygget sikkerhed

På de næste sider her i Alt om DATA’s tema, vil du kunne læse om, hvordan du deler musik, film og billeder frit rundt mellem husets computere og tv. Da mange er i tvivl, vil vi også give dig et lille indblik i, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.

For visse af de løsninger, du kommer til at læse om her i tillægget, gælder, at der er taget udgangspunkt i generelle produkter, og de fleste vil fungere med de fleste udbyderes tjenester.

Så skulle du føle dig inspireret, og fået lyst til at komme igang selv, så tjek lige om ikke din udbyder kan levere nogle eller alle de ydelser, som vi skriver om her på siderne.

Det lyder banalt, at vi, i en tidsalder, hvor vi længe har brystet os selv af, at vi har digitaliseret vores hjem, laver et tillæg om dette emne. Men selvom det længe har været muligt at have overvågning af hjemmet via ip-kameraer, og at styre el-installationerne hjemme, selv når du sidder på arbejdet og flytte alle dine underholdningsmedier over på computeren, så er der stadig ikke mange af os, der gør det.

Se også:  Sonos åbner egen radiostation med unikt indhold og kendisværter

Måske gik det for hurtigt. Måske kom der for mange muligheder i starten, og derfor var det svært at forstå alle de muligheder, der rent faktisk var. Måske var det bare for dyrt at sætte gang i en digitalisering, der omfattede hele huset. Hvilke muligheder er der så?

Den første mulighed handler om at digitalisere din dvd/blu-ray samling af film, samt dine billeder og din musik, og gøre den tilgængelig på andre medier end blot din computerskærm. Det er faktisk ikke så svært, som det lyder, men det er en tidskrævende proces.

Dernæst er web-tv blevet ret populært. Men de fleste bruger det kun ved deres pc. En oplagt mulighed er at flytte web-tv over på husstandens tv og dele det med hele huset.

Endelig er der den mulighed, at du kan dele indholdet på din computers harddisk med andre computere i huset. Det er hverken svært eller kompliceret, og du behøver ofte ikke andre programmer end dem, der allerede ligger på din computer.

Vælg hvad du har brug for, og kom i gang med det digitale hjem.

[themepacific_accordion] [themepacific_accordion_section title=”Fakta”]

Guides:

[/themepacific_accordion_section] [/themepacific_accordion]


TAGS
digitalt hjem
Guide
hjemmeunderholdning
router
streaming
web-tv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S