5G i luften fra 2018

5G i luften fra 2018

Share

TeliaSonera og Ericsson er gået sammen for at kunne levere 5G til kunderne allerede om to år.

Et nye patnerskab TeliaSoneras og Ericsson  vil bringe 5G-tjenester til kunderne i 2018 ved at kombinere TeliaSoneras netværk med Ericssons teknologi.

Johan Dennelind, President og CEO, TeliaSonera, siger: “Vores ambition er at være på forkant – på alle tidspunkter – og tilbyde vores kunder, og samfundet som helhed, alle de muligheder som teknologien bringer. Stockholm og Tallinn er to af de mest opkoblede byer i verden, og nu vil vi løfte dem til det næste niveau. 5G kommer til at skabe helt nye innovationer, økosystemer og spændende tjenester til vores kunder. 5G vil også tage tingenes internet (IoT) til et helt nyt niveau. Jeg glæder mig meget til at se, hvordan Stockholm og Tallinn vil tage imod 5G.”

Se også:  Her får du mest mobilt bredbånd for pengene

Hans Vestberg, President og CEO, Ericsson, siger: “Flere og flere brancher ser værdien af digitalisering og connectivity. 5G vil forstærke det, da det er designet til at være det industrielle internet. Det bliver ikke kun bygget til forbrugerne, men også til digitaliseringen af brancher og tingenes internet (IoT). Sammen med TeliaSonera lancerede vi det første kommercielle 4G-netværk i 2009, og med 5G-netværket vil vi igen være i spidsen.”

Del denne