Home » Stationær computer » Telia bøjer sig for iPhone kritik
Telia bøjer sig for iPhone kritik

Telia bøjer sig for iPhone kritik

Share

Selskabet fjerner nu den 300MB grænse på datatrafik, der følger med iOn abonnementet

iPhone entusiasterne kan fra 1. november bruge løs af iPhonens mange muligheder, uden at skulle være nervøse for en endnu højere regning. Nu inkluderer Telias iOn-abonnement nemlig fri data, men månedsprisen forbliver den samme.

Men det er altså ikke fordi masser af kunder bruger tæt på de 300MB trafik, at Telia nu laver abonnementet om. For kun omkring 1 procent af iPhone kunderne har været forbi 300MB-barrieren, men kritikken over begrænsningen får nu alligevel Telia til at ophæve den.

Telia siger, at det er kundernes følelse af at blive begrænset, selvom de rent faktisk ikke bliver det, der nu får telefonselskabet til at give los på datatrafikken.

Se også:  Telenor og Telia åbner for 5G

– I vores snak med iPhone-brugerne fandt vi ud af, at det her ikke drejede sig om, hvor meget brugerne reelt brugte af data, men om at de følte, at dét, at der overhovedet var en grænse for deres dataforbrug, var en barriere for dem. Det har vi selvfølgelig lyttet til, og derfor giver vi nu iPhone-kunderne fri data, eller iSurf som vi kalder det, siger Jesper Brøckner, adm. direktør for Telia.

Telia forbeholder sig dog retten til at lukke et abonnement hvis ‘enkelte kunders massive forbrug er gået ind og har ødelagt andre kunders netværksoplevelse’ og kunden ikke svarer på henvendelser fra Telia om at skrue ned for forbruget.

Se også:  Telenor og Telia åbner for 5G

Som Telia iOn-kunde får man automatisk iSurf i abonnementet uden at skulle foretage sig noget. Kunder, der har en iPhone med et andet abonnement end iON, får ikke iSurf.


TAGS
iPhone 3G
Telia

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S