Home » TV » Telia tilbyder HBO
Telia tilbyder HBO

Telia tilbyder HBO

Share

Telia tv-kunder kan fra i dag se nye afsnit af HBOs populære serier inden for et døgn efter premieren i USA. Som introduktionstilbud giver Telia HBO uden omkostninger de første tre måneder til eksisterende og nye Telia tv-kunder

Udover HBO´s 24-timers tv-kanal med et planlagt program af nye serier, indgår også HBO’s on demand-kanal. Her har man ikke bare adgang til nye serier fra både HBO og andre producenter som Starz og Fremantle, men også alle tidligere sæsoner af klassiske HBO-serier samt en række spillefilm som kan ses direkte på tv’et, når det passer én. Her er der altså basis for at tage sig en Sopranos-weekend på sofaen eller nogle aftener med det bedste fra True Blood.

Se også:  Nu kommer HBO Max til Danmark - lanceres i næste måned

Telia lancerer HBO på et tidspunkt, hvor der er nye, stærke serier på vej. Således var der 6. februar premiere på Borgia, et storslået middelalderdrama med omdrejningspunkt i Vatikanet. I starten af marts får serien Vikings premiere. Denne serie, hvis rollebesætning også tæller skandinaviske skuespillere, tager udgangspunkt i den danske vikingekonge Ragnar Lothbroks liv. Og til april går det løs med den længe ventede 3. sæson af Game of Thrones.

Alle Telia tv-kunder, nye som eksisterende, tilbydes nu en smagsprøve på HBO kvit og frit i tre måneder – uden binding. Efterfølgende kan HBO tilkøbes for 79 kr. pr. måned. Samtidig kører Telia kampagne med sin mellempakke, Favoritpakken, som indeholder 26 kanaler, bredbånd og bredbåndstelefoni til 0 kroner i de første tre måneder.

Se også:  HBO Max bliver billigere end HBO Nordic - og markant bedre

TAGS
HBO
TechLife
Telia
tv-pakke

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S