Home » Apps » Nu kan fodboldfans gense højdepunkter fra tilskuerpladserne
Nu kan fodboldfans gense højdepunkter fra tilskuerpladserne

Nu kan fodboldfans gense højdepunkter fra tilskuerpladserne

Share

Tilskuerne i Telia Parken får som noget helt nyt mulighed for at gense højdepunkter efter eget valg på mobilen – få sekunder efter, de er sket nede på banen

Så du lige den detalje? Var der straffespark? Hvem stod for assisten?

Spørgsmål de fleste fodboldfans kender til: Efter et flot mål, en lækker dribling eller en tvivlsom kendelse nede på banen når du lige at tænke, at ”den må da komme i langsom gengivelse om lidt”. Men det gør den ikke – for du er på stadion og ikke hjemme foran fjernsynet.

Nogle sekvenser vises på storskærmene på stadion, men langt fra alle, og måske viser billederne ikke lige den detalje, du gerne vil gense. Derfor introducerer Telia i samarbejde med F.C. København nu en helt ny teknologi i Danmark, der løfter totaloplevelsen og giver fodboldtilskuere i Telia Parken de samme digitale fordele, som tv-seerne hjemme i stuerne.

Se også:  Få stadion helt ind i stuen med Panasonics mesterlige OLED-tv
Gratis app

Den gratis app Telia Parken Live tilbyder i forvejen et væld af kampstatistikker samt mulighed for at bestille mad og drikke til pausen. Med den nye funktion, Telia Replay, får tilskuerne nu mulighed for at gense højdepunkter på mobilen. Telia Replay blev testet første gang under søndagens pokalbrag mellem F.C. København og Brøndby IF.

”Telia Replay er meget enkel og let at bruge. Du henter blot appen og logger på det gratis wifi i Telia Parken. Når der så bliver scoret et mål, du lige vil se igen, åbner du app’en, og trykker på den ønskede sekvens,” fortæller Telias privatkundedirektør, Gustav Berghog.

Mobilen får sin egen kanal

Indholdet i Telia Replay er hverken det direkte tv-signal eller udvalgte klip fra storskærmene. Det er hele kampen delt op i korte klip af op til 10 sekunders varighed – og de uploades få øjeblikke efter, at det er sket nede på banen. Så med Telia Replay kan du være din egen tv-producer og gense alle de sekvenser, du ønsker.

Se også:  Usain Bolt og Epson indgår stort europæisk partnerskab

”Vi er utroligt glade for at samarbejde med Telia, som virkelig viser, at de vil gøre det endnu federe at være gæst i Telia Parken. Telia Replay sørger for, at du som fodboldfan ikke behøver gå glip af et eneste højdepunkt, samtidig med, at du får liveoplevelsen fra kampen,” siger Alex Rasmussen, salgsdirektør, F.C. København.

Telia Replay tilbydes i første omgang til alle FCK’s hjemmekampe i Alka Superligaen.


TAGS
Fodbold
sport
Telia

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S