• Home »
  • Apps »
  • Nu kan fodboldfans gense højdepunkter fra tilskuerpladserne
Nu kan fodboldfans gense højdepunkter fra tilskuerpladserne

Nu kan fodboldfans gense højdepunkter fra tilskuerpladserne

Share

Tilskuerne i Telia Parken får som noget helt nyt mulighed for at gense højdepunkter efter eget valg på mobilen – få sekunder efter, de er sket nede på banen

Så du lige den detalje? Var der straffespark? Hvem stod for assisten?

Spørgsmål de fleste fodboldfans kender til: Efter et flot mål, en lækker dribling eller en tvivlsom kendelse nede på banen når du lige at tænke, at ”den må da komme i langsom gengivelse om lidt”. Men det gør den ikke – for du er på stadion og ikke hjemme foran fjernsynet.

Nogle sekvenser vises på storskærmene på stadion, men langt fra alle, og måske viser billederne ikke lige den detalje, du gerne vil gense. Derfor introducerer Telia i samarbejde med F.C. København nu en helt ny teknologi i Danmark, der løfter totaloplevelsen og giver fodboldtilskuere i Telia Parken de samme digitale fordele, som tv-seerne hjemme i stuerne.

Se også:  Her kan du se VM i 4K
Gratis app

Den gratis app Telia Parken Live tilbyder i forvejen et væld af kampstatistikker samt mulighed for at bestille mad og drikke til pausen. Med den nye funktion, Telia Replay, får tilskuerne nu mulighed for at gense højdepunkter på mobilen. Telia Replay blev testet første gang under søndagens pokalbrag mellem F.C. København og Brøndby IF.

Del denne