Home » Mobiltelefon » Tjen penge på at skrotte mobilen miljøvenligt
Tjen penge på at skrotte mobilen miljøvenligt

Tjen penge på at skrotte mobilen miljøvenligt

Share

Du kan tjene helt op til 3.000 kroner på at indlevere din gamle smartphone hos Telia, som lover at give den et miljørigtigt efterliv

Telia Recycle er navnet på det initiativ, som er startet for at gøre noget ved det faktum at som danskere hver især smider 24 kilo elektronik ud om året, hvor kun halvdelen bliver afleveret på et sted, der genanvender eller destruerer det på forsvarlig vis.

Hvis du går ned i din lokale Telia-butik med din gamle mobiltelefon, så vil Telia vurdere værdien, og tilbyde dig et beløb til køb af en ny mobil eller tilbehør.

Se også:  De stærkeste smartphones [TEST]: Her er den bedste mobil lige nu

Afhængig af model, alder og stand vil beløbet, som Telia tilbyder for din gamle telefon, ligge fra 20 kr. og op til mere end 3.000 kr. I forbindelse med lanceringen og frem til 21. juli giver Telia minimum 1000 kr for gamle, fungerende og ikke-skadede iPhones.

Telia samarbejder med virksomhederne Redeem og Replace, der er markedsledende inden for sikkert videresalg af brugte mobiler og tilbehør, og de undersøger, om produkterne kan repareres og videresælges. I gennemsnit kan 95% af telefonerne repareres og gensælges – mens de sidste 5%, som ikke kan repareres, bliver skilt ad hvorefter komponenter og råmaterialer bliver genbrugt.

Telias certificerede samarbejdspartnere garanterer desuden, at al data på din mobil slettes mere effektivt, end du selv vil kunne gøre det, når du fx afleverer mobilen på en genbrugsstation.

Vi beholder mobilerne længere

De senere år har Telia set en tendens til, at danskerne køber dyrere smartphones, som vi til gengæld beholder længere end tidligere. En mobiltelefon typisk kan bruges i fire til fem år, hvis man passer godt på den. Det giver god mening både for miljøet og pengepungen.

Se også:  OnePlus 7 Pro [TEST]: Prisbasker-mobilen er et skridt foran

Telia har derfor udarbejdet en række gode råd om, hvordan du kan forlænge din mobiltelefons levetid og forbedre dens ydeevne.

Telias Grønne Løfte

Det nye fokus på genanvendelse af mobiler skal ses i lyset af, at Telia Company i foråret 2019 har forpligtet sig på tre ambitiøse mål, der skal hjælpe til at løse den største samfundsmæssige udfordring, vi står overfor – nemlig klimaforandringerne. Målene er, at Telia Company i 2030 udleder nul CO2, har nul spild og vigtigst; at Telia indfrier løfterne via konkret handling.

Læs mere om Telia Recycle her.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S