Home » TV » Telia gør din mobil til fjernbetjening
Telia gør din mobil til fjernbetjening

Telia gør din mobil til fjernbetjening

Share

Telia TV er blevet opdateret, og blandt nyhederne er to smartphone-apps, der gør det lettere at zappe eller optage programmer

Telia er den første tv-udbyder i Danmark, hvor mobilen som fjernbetjening bliver standard.

Med den ene af Telia TV’s nye smartphone apps, Telia TV Record, får forbrugeren en overskuelig tv-guide, hvorfra man med sin mobil kan sætte sin harddiskoptager til at optage sine yndlingsprogrammer fra mobilen, for eksempel når man er på farten og væk fra hjemmet.

Den anden app, Telia TV Remote, fungerer som en fjernbetjening med en nem brugerflade, der fuldt og helt kan erstatte den traditionelle fjernbetjening.

»Telia TV er opdateret med en række moderne og brugervenlige muligheder, der betyder, at vi kan tilbyde kunderne et endnu mere attraktivt tv-produkt. Produktet er udviklet af vores hovedkontor i Sverige og gennemprøvet af mere end 500.000 nordiske ip-tv-kunder. Dermed får vores danske kunder glæde af den styrke, der ligger i, at vi er en del af en global koncern som TeliaSonera,« fortæller Ken Helleskov Andersen, direktør for privatmarkedet i Telias bredbåndsforretning.

Telias ip-tv-løsning indeholder også nye kanalpakker og tilvalgspakker samt en række muligheder, som gør det endnu nemmere for forbrugerne selv at bestemme, hvad de vil se i tv og hvornår. Herunder flere kanaler med catch up-servicer (adgang til arkiver med tv-programmer, der tidligere har været sendt), tv-boks med harddiskoptager (der gør det muligt at spole og pause i live-udsendelser samt starte dem forfra, hvis man kommer for sent), multiroom (tv-bokse til flere rum) samt de to smartphone-apps.

Begge apps er gratis og kan hentes lige nu i Apples App Store eller hos Google Play.

Telia TV sælges altid som en del af Telias triple-play-tilbud med internet, telefoni og tv via adsl-bredbånd. Produktet kan leveres til de fleste husstande i landets største byer.


TAGS
fjernbetjening
Telia

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S