Home » Mobiltelefon » Teleseselskabet 3 giver dobbelt op på data hele sommeren
Teleseselskabet 3 giver dobbelt op på data hele sommeren

Teleseselskabet 3 giver dobbelt op på data hele sommeren

Share

Privatkunder hos teleselskabet 3 med et Fri Tale-abonnement får fordoblet mængden af data i deres abonnement i fire måneder fra den 16. maj. Hos 3 forudser man nemlig, at et stigende dataforbrug blandt kunderne efter landets nedlukning vil fortsætte hen over sommeren

Efter myndighederne lukkede Danmark i marts og bad danskerne om at blive hjemme, steg dataforbruget blandt kunderne hos teleselskabet 3 med 40 %. Hos 3 så man hurtigt en risiko for, at en del kunder ville løbe tør for den data, som er inkluderet i deres abonnement. Derfor halverede 3 priserne på tilkøb af ekstra data som en midlertidig løsning.

Nu forudser man hos 3, at kunderne pga. coronakrisen og landets tilstand fortsat vil bruge mere data end normalt hen over sommeren. Og derfor fordobler 3 mængden af data i alle Fri Tale-abonnementer i de næste fire måneder.

”Vi befinder os i en særlig tid, som skaber særlige behov – ikke mindst når det gælder data. Mange danskere bliver givetvis hjemme denne sommer, og derfor kommer de nok til at streame og surfe mere online end normalt. Vi vil som altid gerne gøre det nemt og bekymringsfrit at være kunde hos 3, og derfor er vi glade for at kunne tilbyde denne datafordobling, så kunderne ubekymret kan bruge løs af data kvit og frit,” siger David Elsass, der er direktør for privatmarkedet hos 3.

Sker automatisk

Kunderne hos 3 har den ekstra data i Fri Tale-abonnementerne til rådighed i perioden 16. maj til 15. september 2020. Kunderne modtager den 11. maj en mail med information om den ekstra data. Fordoblingen sker automatisk og ophører også automatisk i september, uden at kunderne skal gøre noget. De kan se den ekstra data i 3’s selvbetjening Mit 3 på 3.dk. Nye kunder og eksisterende kunder, som opretter Fri Tale-abonnementer, modtager også tilbuddet om fordobling af den inkluderede data frem til september.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S