Telenor stopper med at sælge taletidskort

Telenor stopper med at sælge taletidskort

Share

Telenor har solgt taletidskort i Danmark siden 1998, men taletidskort er ikke længere en del af Telenors kerneforretning, og derfor stopper Telenor med at sælge taletidsprodukter.

Telenor stopper med at sælge taletidskort, og derfor vil man fra 31. marts 2016 ikke længere kunne købe følgende taletidsprodukter, som typisk sælges via kiosker og dagligvareforretninger:

Telenor Taletid
CBB Mobil Taletid
One Mobile
Colour Mobile

”Vi er på en strategisk rejse for at forenkle Telenor med fokus på at skabe gode kundeoplevelser. Hele grundlaget for vores forretning er at kunne etablere et godt forhold til vores kunder, og det kan vi kun, hvis vi kender dem. Brugerne af taletidskortene er anonyme, og vi har derfor ikke mulighed for at komme i dialog med kunderne og tilbyde dem hverken rådgivning eller nye digitale tjenester. Dertil kommer, at konkurrencen på taletidskort er så hård, at vi ikke længere tjener penge på den del af forretningen. Derfor har vi besluttet at stoppe med at sælge taletidskort,” siger Jesper Hansen, adm. direktør i Telenor Danmark.

Telenor har i dag cirka 205.000 aktive taletidskortkunder. Med virkning fra udgangen af dette kvartal tælles disse kunder ikke længere med i Telenors kundebase, således at de ikke længere fremgår af Q1-regnskabet.

Hvad betyder det for kunderne?

Se også:  Slut med roaming-afgifter allerede til sommer
Del denne