Home » AOD Pro » Telenor og Samsung laver nyt sikkerhedssamarbejde
Telenor og Samsung laver nyt sikkerhedssamarbejde

Telenor og Samsung laver nyt sikkerhedssamarbejde

Share

Som det første teleselskab herhjemme har Telenor netop indgået et nyt strategisk samarbejde med Samsung, der er blandt de største leverandører af mobiler og tablets, der udleveres til medarbejdere i Danmark. Det betyder, at Telenor kan rulle de nyeste og forbedrede sikkerhedsløsninger ud på alle nyere mobiltelefoner og tablets fra Samsung. Især erhvervskunder, der har mobile enheder ude hos sine ansatte, kan få stor værdi af det nye sikkerheds-setup

Danske virksomheder, der har mobiltelefoner eller tablets ude hos sine medarbejdere, får nu adgang til et helt nyt sikkerhedskoncept.

Det sikrer blandt andet, at virksomheden eller organisationen altid har den ønskede kontrol med alle sine enheder, og at alle enheder altid er opdaterede med den nyeste version af firmware. Det gælder både enheder, der bruges af flere medarbejdere – for eksempel på daginstitutioner og plejehjem – men også de enheder, der altid bruges af den samme medarbejder.

– Vi oplever en stigende efterspørgsel efter løsninger, der på den ene side er standardiserede, så kundens medarbejdere har let og lige adgang til deres digitale værktøjer, men som samtidig er en løsning, som det er muligt at skræddersy til den enkelte organisation. Og det stiller krav til sikkerheden på den enkelte enhed ude hos den enkelte medarbejder, siger Telenors erhvervsdirektør Mikkel Kruse.

Se også:  Samsung lancerer prisvenlige skærme med et væld af smarte funktioner
Skræddersyet brugerflade

Den nye løsning, Samsung Knox, bliver en del af Telenor MDM (Mobile Device Management). Telenor MDM er en Telenor-standard, der giver erhvervskunder langt bedre mulighed for at styrke sikkerheden og kontrollen over de enheder, virksomheden eller organisationen har ude hos de enkelte medarbejdere. Det er virksomheden selv, der bestemmer, hvilke muligheder og begrænsninger, der skal være på hver enkelt enhed.

– Et stort ønske hos mange kunder er, hvilke apps der skal være på de enkelte tablets eller mobiltelefoner, eller hvilke der ikke må være der. Med Telenor MDM undgår man, at vitale apps risikerer at blive slettet ved en fejl, eller at der findes forskellige versioner af samme app på forskellige enheder i den samme organisation. Telenor får nu endnu bedre mulighed for at hjælpe den enkelte virksomhed med at sikre ensartethed og samme sikkerhedskonfigurationer på tværs af alle enheder, hvis det er det, der ønskes, siger Mikkel Kruse.

Se også:  Samsung lancerer udendørs tv og soundbar
En global standard

Samsung Knox består af en portefølje af sikkerhedsprodukter, der er bygget ind i Samsungs enheder som et sæt af løsninger. Hvad enten kunden foretrækker at holde dokumenter private, eller de på anden vis har brug for sikkerhed omkring følsomme virksomhedsdata, klarer Samsung Knox det for din virksomheds brugere.

– I Samsung sætter vi stor pris på det tætte samarbejde, vi har haft med Telenor i mange år. Et samarbejde vi nu udbygger med Samsung Knox-platformen, som giver Telenors MDM-kunder en endnu større sikkerhed out of the box, nemt, kontrolleret og sikkert. Sammen har vi bygget en stærk løsning, der passer til alle typer virksomheder og offentlige kunder, siger Claus Holm, der er Director IM & Country Manager i Danmark.

De fleste funktioner i Samsung Knox-porteføljen er kompatible med Android 7.0 eller nyere versioner. Det er derfor ikke nødvendigt at udskifte virksomhedens tablets og mobiltelefoner for at kunne tilgå den nye løsning.


TAGS
Samsung
SamsungKNOX
Telenor

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S