Home » Streaming » Telenor giver dig masser af streaming i mobilpakken
Telenor giver dig masser af streaming i mobilpakken

Telenor giver dig masser af streaming i mobilpakken

Share

I et nyt samarbejde med Viaplay går Telenor benhårdt efter at skabe de bedste tilbud til danske familier og matche deres stigende brug af streaming-tjenester.

Lev livet digitalt til en pris som er til at betale. Det er Telenors ambition for danskerne og især danske familier. På den baggrund indgår Telenor nu et samarbejde med Viaplay og giver deres kunder adgang til det største udbud af nye og internationale film og serier samt masser af børnevenligt indhold. Med Viaplay får Telenors kunder en samlet pakke af digitalt indhold, som gør det nemmere at være digital forbruger hos televirksomheden – udover streaming-tjenesten tilbyder Telenor nemlig Office 365, OneDrive og en fordelagtig Roam Away pakke, som gælder i 36 lande.

Mange teleudbydere giver ekstra tjenester med i abonnementet. Se hvor du sparer flest penge i vores store sammenligning af mobil-abonnementer: Så meget kan du spare på ekstra tjenester med dit mobilabonnement

”Vi vil gøre hverdagen mere overskuelig for danske familier ved at samle alt det, som en moderne familie har brug for, på ét sted. I et travlt liv skal du både kunne tale med vennerne, være på sociale medier, roame og se film præcis som det passer dig – derfor giver det rigtig god mening for os også at udvide vores digitale produkter med en markedsførende streaming-tjeneste som Viaplay,” siger Lars Thomsen, kommerciel direktør hos Telenor.

Se også:  Vildt billigt mobilabonnement - 29,5 kroner for 5 timers tale / 5 GB data

Stærk partner i markedet

Tidligere i år lancerede Telenor sin nye portefølje af produkter, som skal gøre det enklere for forbrugeren at finde den løsning, som passer bedst til dem. Og med lanceringen af Viaplay tager Telenor endnu et skridt for at imødekomme familiernes behov for digitalt on-demand indhold, der både passer familiens yngste og forældrene, som gerne vil hygge sig fredag aften med en god film.

”Vi har valgt Viaplay fordi de er en stærk partner i markedet. De er en af de absolut bedste streaming-tjenester med de nyeste film og serier og er de første, som har adgang til nye lanceringer fra fx Walt Disney. Samtidig er Viaplay den største udbyder af lokale danske film fra fx Nordisk Film og Scanbox. Vi ser det også som et stort plus, at vores kunder ikke skal bekymre om konstant at være online, når de skal se en film eller et afsnit af deres yndlingsserie – meget indhold fra Viaplay kan nemlig gemmes offline på mobilen eller tabletten og ses selvom der ikke er nogen internetforbindelse tilgængelig,” siger Lars Thomsen.

Også hos Viaplay glæder man sig over samarbejdet med Telenor. “Vi er meget glade for det nye samarbejde med Telenor og glæder os over, at endnu flere danske familier kommer til at kunne nyde godt af Viaplays film, serier og udvalg for børn. Telenors familietilbud og Viaplay er et perfekt match,” siger Jonas Karlen, administrerende direktør i Viaplay.

Se også:  Stor test: Her er de fem bedste mobilabonnementer i 2020

Streaming til både nye og nuværende kunder

Telenor ruller i første omgang streaming-tjenesten ud til nye kunder, men er også på vej med Viaplay til eksisterende kunder. For kommerciel direktør Lars Thomsen er det vigtigt at både kommende og nuværende kunder får en nem og simpel adgang til det digitale indhold. ”Vi ved at digitale on-demand tjenester er vigtige for danskerne og derfor er det vigtigt for os at levere de skarpeste løsninger til alle vores kunder. Derfor skal Viaplay naturligvis også komme vores eksisterende kunder til gode, og de vil i løbet af den nærmeste fremtid få mere meget info om hvornår de også får glæde af produktet,” siger Lars Thomsen.

Som Fri+ kunde får du 3 måneder med Viaplay med i aftalen, mens kunder med Fri+ familie med mindst to familie-abonnementer, vil få 12 måneder inkluderet. Når den periode er udløbet, vil det koste 89 kr. pr. måned at have Viaplay med i abonnementet. Undtaget fra aftalen med Viaplay er minutafregnede abonnementer.


TAGS
abonnement
Telenor
viaplay

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S