Home » Netværk » Telenor åbner for 4G – NU
Telenor
åbner for 4G – NU

Telenor åbner for 4G – NU

Share

I dag åbner Telenor sit 4G-netværk, der dækker 75 procent af danskerne
og giver markant højere datahastigheder. Samtidig lancerer Telenor nye
abonnementer med kontante fordele til eksisterende kunder. Og flere gode
nyheder er på vej til Telenors kunder, for snart går Telenor også i
gang med at skabe markant bedre dækning på 3G, hvilket får tilsvarende
stor betydning for både data og telefoni.

 

Telenors kunder kan glæde sig til store netværksforbedringer i 2013:

Første skridt tages i dag, hvor Telenor åbner sit 4G-netværk, som dækker 75 procent af de danske husstande med meget høje mobile datahastigheder på 4G-parate smartphones, tablet pc’er og bærbare pc’er. Åbningen af 4G betyder samtidig, at der bliver mere plads på Telenors 3G-net. Derfor vil 3G-datahastighederne mange steder stige markant, så 4G-lanceringen er også en god nyhed, selvom man endnu ikke har en 4G-telefon.

Og næste store netværksforbedring kommer, når Telenor begynder slå sit 3G-netværk sammen med Telias, hvilket vil betyde mange flere master og bedre dækning over næsten hele landet.

”I 2013 bliver et historisk år, hvor Telenors mobilnetværk rykker fra Superligaen til Champions League. Der er tale om betydelige kvalitetsforbedringer, som kunderne vil kunne mærke, både når de taler i telefon og går på nettet,” siger Telenors administrerende direktør Marek Slacik.

Kontante fordele

Samtidig med åbningen af 4G lancerer Telenor nye abonnementer med kontante fordele til eksisterende kunder: De, der allerede er kunde hos Telenor i dag, får i kampagneperioden ganske enkelt 300 kr. mere i tilskud til fx en ny 4G-parat smartphone og samtidig oprettelse eller forlængelse af abonnement. Eksisterende kunder får også ekstra tilskud til køb af USB- modem (mobilt bredbånd til bærbar pc) ved samtidig oprettelse eller forlængelse af abonnement.

Se også:  Nu får 420.000 husstande adgang til fiberbredbånd fra Telenor

”Telebranchen har haft en tendens til at glemme sine gode, loyale kunder. Det ønsker vi at gøre op med. I første omgang ved at hjælpe vores eksisterende kunder over på 4G ved at give dem et ekstra tilskud til 4G-parat hardware. Princippet om at give vores eksisterende kunder særbehandling rækker selvfølgelig længere end det, og det vil være tænkt ind vores kampagner fra nu af,” siger Marek Slacik.

Prisen på 4G

Telenor giver fra i dag alle sine eksisterende mobilkunder adgang til 4G-hastigheder på deres 4G-smartphones uden merpris.

På tablet pc’er og bærbare pc’er koster 4G-forbindelsen fra 49 til 299 kroner om måneden for eksisterende kunder. Prisen varierer efter, hvor hurtig forbindelsen skal være, og hvor meget data kunden ønsker at bruge.

”Kunderne skal have lyst til at blive hos os i mange år. Vi tror på, at særlige fordele og et fantastisk netværk er vejen til loyale kunder. Det er den rejse, vi inviterer kunderne med på i dag,” siger Marek Slacik.

Netværket hedder NU

Som de første har Telenor valgt at brande sit netværk med et navn og kalde det ”NU”.

”I 2013 tager vi et kæmpe spring i netværkskvalitet, og alene af den grund fortjener vores netværk et navn, som skiller det ud fra konkurrenterne,” siger Marek Slacik. ”Netværksoplevelsen handler netop om nuet: Vi ønsker alle at kunne kommunikere, finde information og komme i kontakt – ikke om lidt, men nu. Som netværksoperatør forpligter Telenor sig til at kæmpe for et bedre nu for vores kunder,” siger han.

Se også:  ​Telenor giver alle kunder eSIM

Læs mere om Telenor NU og de nye abonnementer på www.telenor.dk/nu. Telenors dækningskort, der ligger på www.telenor.dk/daekning, opdateres her til formiddag med 4G- dækning. Indtil da kan .

Fakta om Telenors netværk

Fra i dag dækker Telenor 75 pct. af befolkningen med 4G.
4G-downloadhastighederne på mobilt bredbånd vil typisk ligge mellem 17 og 71 Mbit pr. sekund.

Forudsætningen for, at en kunde får glæde af 4G-datahastighederne, er at kundens udstyr er 4G-parat. Det gælder, uanset om det er en smartphone, en tablet pc eller et USB- modem til bærbar pc.

Snart går Telenor og Telia også i gang med at lægge 3G-netværk sammen – dette vil ske område for område på tværs af Danmark.

Når 3G-sammenlægningen er færdig, vil Telenor have 3.900 3G-master mod 2.400 i dag. Dermed får 3G-dækningen et markant løft, og det har mindst lige så stor betydning for kundeoplevelsen, som åbningen af 4G har.

For mens 4G kun kan bruges til data, er 3G vigtig for både tale og data. Derfor vil det få stor betydning for kunderne, når Telenor øger antallet af 3G-master med over 60 procent og får Danmarks største 3G-netværk, der vil dække 99 procent af befolkningen.


TAGS
4G
AOD web-tv
Telenor

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S