Home » AOD Pro » Ny telefonserie til hybridarbejde – kan fjerne støj fra en gøende hund
Ny telefonserie til hybridarbejde – kan fjerne støj fra en gøende hund

Ny telefonserie til hybridarbejde – kan fjerne støj fra en gøende hund

Share

Hybridarbejde kan også kræve en rigtig telefon til hjemmebrug. Her er Poly klar med to nye bud – den ene med god støjreduktion, den anden baseret på Android

Hvis du foretrækker en ”rigtig” telefon på hjemmekontoret, så kan den nye Poly Edge E-serie være det, som du har brug for.

Telefonerne i serien er skabt med det nye hybridarbejdsmiljø i tankerne. De har et ifølge Poly attraktivt design, som passer ind i de ansattes hjem. Telefonerne skulle desuden give krystalklare samtaler – både i forhold til højttalerenheden og mikrofonen.

Stopper kolleger og hunde

Der er indbygget støjreduktion i telefonerne, og det kan der også blive brug for derhjemme. Man får Polys Acoustic Fence og NoiceBlockAI-teknologier, som hjælper med at fjerne al baggrundsstøj, hvad end det er kolleger eller en gøende hund.

Se også:  Sikkerheden i virksomheder kan blive truet af EU-krav til Apples mobiltelefoner

Ligeledes er telefonerne udviklet med post-pandemien i tankerne. Med en Microban-antibakteriel overflade mindskes muligheden for at sprede bakterier, forklarer producenten.

Telefonerne er nemme at forbinde til et headset eller endda brugerens egen smartphone, så alle opkald kan tages med Edge E bordtelefonen, og man kan nyde godt af dens støjreduktionsevner. Telefonerne benytter ikke Ethernet-stik, men i stedet Wi-Fi, så de skulle være nemme at sættes op hvor som helst.

Benyttes Edge E-serien i stedet i et fælleskontor med hot-desks, som hybridarbejdere kan sætte sig ved, når de har behov for det, kan man – med den dertilhørende Edge E-app – parre sin profil med telefonen, så medarbejderen får de rette opkald den pågældende dag.

Se også:  Telia: Apple sniger sig uden om Samsung i julens salgsræs
Også en Android-telefon

CCX 505 er noget så atypisk som en Android-styret skrivebordstelefon, og imens CCX 505 normalt ville blive anset som bygget til kontormiljøet, så kan den med indbygget Wi-Fi også nemt sættes op i et hjemmekontor, lover Poly.

Med touchskærmen kan man ubesværet interagere, starte møder eller indstille telefonen, forklarer producenten.

CCX 505 har desuden en række smarte funktioner og teknologier, der skulle gøre møder bedre og give skarpere lyd – herunder Poly HD Voice, Poly Acoustic Clarity, Acoustic Fence og NoiseBlock AI.

CCX 505 kan også forbindes til Poly-headsets, så man kan tale trådløst.

Poly oplyser ingen priser.


TAGS
Mobiltelefon
Poly
telefon

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S