Home » Hovedtelefoner og højttalere » Technics EAH-AZ70W [TEST]: Earbuds til den audiofile
Technics EAH-AZ70W [TEST]: Earbuds til den audiofile

Technics EAH-AZ70W [TEST]: Earbuds til den audiofile

Share

Lydkvaliteten er suveræn i Technics EAH-AZ70W, som også sidder godt og har et stærkt udvalg af funktioner 

Markedet for helt trådløse øretelefoner er en heftig slagmark, hvor selv de tunge hi-fi-drenge nu begynder at rulle det svære arsenal ud. Technics er et varemærke, vi normalt forbinder med lydudstyr i den seriøse ende af skalaen, så det var med en vis ærefrygt, vi satte AZ70 i ørene. 

Stilrent look og stærke features

Ophavet lader sig ikke skjule. Det er et sæt stilfulde øretelefoner i klassisk Technics-design med stål og sort plast som de bærende materialer. I størrelse og form er de ret ideelle. De er nemme at håndtere og sidder, i hvert fald i vores ører, så sikkert og komfortabelt, som in ear-hovedtelefoner kan. 

Der er mulighed for touchbetjening på ydersiden af ørestykkerne. Her kan du stoppe og starte musikken, justere volumen, aktivere stemmeassistent og skifte mellem noise cancelling, hear through og normal tilstand. Det er dog knap så intuitivt udført, som vi har oplevet det hos andre.

Se også:  Samsung Galaxy Buds Pro [TEST]: Intelligente earbuds med stor lyd

Der hører en velfungerende app til headsettet. Her kan du foretage diverse indstillinger, få opdateringer osv.

Du kan justere graden af støjreduktion. Det er måske ikke den allerbedste noise cancelling, vi har prøvet, men den er heller ikke dårlig. Baggrundsstøj, især motorlyde og lignende, fjernes ret effektivt. 

Det er dog især hear through-tilstanden, der imponerer. Når lyd fra omverden sendes gennem de indbyggede mikrofoner, står den flot og naturligt, som om du slet ikke havde noget i ørerne. Dette får du også glæde af, når du foretager telefonopkald. Mikrofonerne gengiver din stemme klart og nærværende. 

Earbuds af øverste skuffe

Når musikken spiller, skuffer AZ70 heller ikke. Selvom der er tale om små enheder, leverer de lyden med et imponerende overskud. Man føler sig i gode hænder. Der er en detaljerigdom, tyngde og præcision, som gør, at du kan give dig helt hen og nyde musikken.

Se også:  Jabra klar med "en revolution" indenfor trådløse earbuds

AZ70 dykker desuden dybere ned, end vi har oplevet i andre headsets af typen. Man mister dog lidt af sub-bassen, når støjreduktionen slås fra. Målt på lydkvalitet er vi ikke desto mindre i den absolutte superliga for true wireless earbuds. Vi er tæt på at rydde tronen, som i vores verden indtil nu har tilhørt Sennheiser Momentum True Wireless 2. Sennheisers model er dog en anelse nemmere i betjening, så vi lader det stå uafgjort.

Pris: 1.999 kroner


TAGS
earbuds
Technics

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S