Home » Underholdning » Tech-elskende hotelkæde vil give dig ro på rejsen
Tech-elskende hotelkæde vil give dig ro på rejsen

Tech-elskende hotelkæde vil give dig ro på rejsen

Share

Hotelkæden CitizenM vil udover smart teknologi på værelserne også hjælpe dig med at få ro på dine rejser.

Der er måske endnu ikke mange, der har hørt om den hollandske hotelkæde citizenM, der har hoteller over hele verden. Hotelkæden har en helt særlig profil, der kan tiltale tech-glade mennesker og andre, der gerne vil have smarte løsninger. Værelserne er nemlig designet helt enkelt uden overflødige dikkedarer men samtidig med fokus på vigtige ting såsom en stor fladskærm (hvor det er muligt at streame via f.eks. AirPlay), smarte elpærer og en iPad i hvert værelse, hvor det er muligt at styre f.eks. lyssætningen på værelset, varmen, vælge radiokanaler, se informationer om området og meget mere.

Det er dog ikke nok for hotelkæden at gøre livet lidt nemmere for deres besøgende, når de er på selve hotelværelset, og derfor har de nu skabt en helt særlig musikudgivelse ved navn BrainWaves, som de rejsende kan få glæde af, når de sidder med hovedtelefoner i fly, tog mm. Det kunne citizenM afsløre ved en præsentation på deres hotel på Rådhuspladsen i København, der åbnede i december sidste år.

Se også:  Nordiske virksomheder prioriterer velvære over klima på forretningsrejsen
Lette stress og nervøsitet

Hotelkæden har til skabelsen af Music for BrainWaves samarbejdet med det britiske pladeselskab Erased Tapes, tre komponister og forskere i musik hos Goldsmiths fra London Universitet samt med støtte fra noice cancelling-giganten Bose. De tro komponister er Michael Price, Högni og Ben Lukas Boysen.

Den nye udgivelse består af tre numre, der hver især skal lette nervøsitet for eksempel ved flyvning, give fokus eller bruges til søvn under rejsen, og til forskel fra meget andet afslapningsmusik, der ofte mest er lyde, er denne musik skabt ved neuro-videnskab. Forskerne har fundet særlige frekvenser, der kan påvirke forskellige kognitive tilstande, og de udvalgte musikere fik herefter særlige frekvenser og rytmer at skabe deres musik ud fra, så hjernen kunne påvirkes på rette vis. Musikken blev herefter videnskabeligt testet i omfattende videnskabelige forsøg.

Se også:  Apple iPad Air (2022) [TEST]: Stort set perfekt

For at teste nervøsiteten anvendte forskerne et VR-headset for at skabe en stressende situation, og herefter målte man hvor hurtigt nervøsiteten aftog sig via den nye udgivelse samt andet musik, og blandt andet påviste forsøget, at folk blev fem gange mindre nervøse ved at lytte til den nye udgivelse.

Tilgængelig på flere platforme

Musikken kan ikke blot benyttes til at afhjælpe søvnproblemer, rejseuro og manglende koncentrationsevne, men kan bruges af alle når som helst. De anbefaler dog, at man bruges støjdræbende hovedtelefoner for at få den bedste effekt såsom Boses QuitComfort.

Musikken vil være til rådig i CitizenM’s hotelværelser via den indbyggede iPad, men kan også hente på iTunes, via Spotify og andre større streamingstjenester.

Music for Brainwaves består af tre numre: Focus in 12-18Hz, Ascend in 8-13,9Hz og Dream in 0,1-3,9Hz.


TAGS
bose
citizenM
ferie
hotel
iPad
rejse

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S