Home » AOD Pro » TDC og Microsoft i samarbejde om hybride arbejdspladser
TDC og Microsoft i samarbejde om hybride arbejdspladser

TDC og Microsoft i samarbejde om hybride arbejdspladser

Share

Den hybride arbejdsplads forsvinder næppe efter corona-pandemien er overstået. Derfor har TDC og Microsoft indgået et samarbejde, som skal gøre det lettere for danske virksomheder at tilbyde hybride arbejdspladser

Danmark er i gang med en genåbning, og flere medarbejdere vender lige så langsomt tilbage til kontoret. Men en undersøgelse fra Dansk Industri viser, at efter corona-pandemien, forventer de danske virksomheder at op mod 11 procent af medarbejderne gerne vil fortsætte med at arbejde hjemmefra, fra tid til anden. Det svarer til omkring 90.000 flere end før pandemien.

At etablere velfungerende hjemmearbejdspladser kræver dog ofte meget af virksomhederne, og mange er tilbageholdende med at gå denne vej permanent.

To cloudløsninger

Et samarbejde mellem TDC Erhverv og Microsoft har nu lanceret to cloudløsninger, som kan hjælpe virksomheder til at skabe de rigtige rammer for deres potentielle hjemmemedarbejdere.

Se også:  Sådan ser den ud indeni: Microsoft Surface Duo

De nye cloudløsninger skulle optimere virksomhedernes brug af Teams-applikationen og derved gøre det lettere for virksomhederne at skabe en hybrid arbejdsplads. Samtidig får virksomhederne også adgang til løsningerne via Microsoft Azure Marketplace.

I en pressemeddelelse udtaler John Henriksen, direktør for TDC Erhverv:

”Vi forventer, at medarbejdere i fremtiden helt naturligt vil veksle mellem at arbejde på kontoret og i hjemmet. Derfor skal virksomhederne tage stilling til, hvordan de bedst understøtter en hybrid arbejdsplads og arbejdskultur, hvor medarbejdere skal arbejde sammen, selv om nogle sidder hjemme og andre på kontoret. Det sætter ikke mindst nye krav til virksomhedernes tekniske set up.”

Han forklarer, at de nye samarbejdsløsninger optimerer brugen af Microsoft Teams, og at man i TDC Erhverv har udviklet en cloudløsning, der kombinerer telefoni og Teams i en samlet løsning.

Se også:  Stress-undersøgelse får Microsoft til at ændre i Outlook
På tværs af leverandører

Endvidere har firmaet NetDesign, i slutningen af 2020, lanceret en Cloud Video Interop-løsning, der integrerer videoendepunkter fra forskellige leverandører i Teams’ møderum.

”Det gør det muligt at snakke sammen på tværs af leverandører, og dermed bliver møderumsoplevelsen lige så god i mødelokalet som på hjemmekontoret,” pointerer John Henriksen i pressemeddelelsen.

Microsoft er glade for samarbejdet – ifølge Anne Marie Kindberg, drifts- og marketingdirektør hos Microsoft Danmark – og man vil nøje følge, hvordan nyheden bliver taget imod af erhvervslivet:

”Der er et stort behov for løsninger, som understøtter den hybride arbejdsplads. Vi er derfor meget glade for, at TDC Erhverv stiller deres løsninger til rådighed på Microsoft Marketplace. Vi glæder os til at følge, hvordan de nye løsninger bliver modtaget.”


TAGS
corona
hybrid arbejdsplads
Microsoft
Onlinemøder
TDC
videomøder

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S