Home » TV » TCL er klar med QLED til billige priser
TCL er klar med QLED til billige priser

TCL er klar med QLED til billige priser

Share

TCL C635 kommer med Google TV og er skabt til et bredt udvalg af underholdning

– Vi er stolte af hele vores line-up for 2022 og ser frem til at rykke vores positioner frem og blive en endnu større spiller inden for tv-branchen. Dels globalt, men frem for alt på det nordiske marked. Vi har et meget spændende år foran os, siger Sebastian Skarp, produktspecialist hos TCL Nordic.

4K QLED-tv med lidt ekstra

TCL 4K QLED TV C635 leveres nu med Google TV, hvilket betyder, at brugeren har uendeligt mange alternativer inden for underholdning – alt sammen samlet på en smidig måde i deres udvalgte streamingtjenester.

Med Google Assistant er C635 mere alsidig og anvendelig end nogensinde før. Via stemmestyring kan du hurtigt bede Google om for eksempel at finde film, streame apps, afspille musik eller styre tv’et.

Se også:  Samsung The Frame (2021) [TEST]: En nydelig ramme om din tv-oplevelse

C635 har også Google Duo, for en enkel og smidig videochat. Og med TCL Magic Camera-udvidelsen kan brugeren, med blot et par tryk på fjernbetjeningen, stå ansigt til ansigt med familie og venner. Miracast til PC er også inkluderet. C635 hjælper brugerne med at caste deres computer til tv’et med op til 4K-opløsning.

En fryd for øjet

C635 har farvevolumen på over 100% og en farveskala på over én milliard farver. Med Multi HDR, Dolby Vision og TCL’s AiPQ Engine optimeres farverne i realtid, mens kontrasten justeres til forskellige underholdningsgenrer og indhold. Ved at bruge maskinlæringsalgoritmer garanterer AiPQs indholdsoptimering en uovertruffen 4K HDR-oplevelse.

C635-serien er udstyret med Dolby Atmos, som leverer multidimensionel lyd fra de indbyggede Onkyo-højttalere. TCL C63-serien bruger Motion Clarity til at opnå et klart og jævnt billede. MEMC (Motion Estimation and Motion Compensation) er TCLs proprietære softwarealgoritme, der yderligere hjælper med at skabe en så jævn billedgengivelse som muligt.

Se også:  Sonos Arc [TEST]: Massiv lydbar giver stemmestyring i hjemmebiografen

Takket være Game Master optimerer TCL C63-serien skærmen under spil, mens HDMI 2.1 med eARC sikrer fuld udnyttelse af de nyeste konsoller og ALLM (Auto Low Latency Mode), tillader onsoller eller pc-grafikkort at skifte tv’et automatisk til afspilningstilstand for at nå det laveste inputniveau.

Tilgængelighed og priser

C635-serien kan købes i slutningen af april måned hos udvalgte forhandlere i størrelserne 43, 50, 55, 65 og 75 tommer til vejledende cirkapriser på henholdsvist 4 990, 5 990, 6 490, 7 990 og 12 990 DKK.

Specifikationer kort:

4K QLED
Dolby Vision/Atmos
HDR10+
4K HDR PRO
60 Hz Clarity Motion
Multi HDR-format
Game Master
HDMI 2.1 ALLM
Motion Clarity
ONKYO lyd
Dolby Atmos
Google TV
Google Duo
Google Assistant
Kompatibel med Alexa
Netflix, Amazon Prime, Disney+
Luksuriøst metaldesign uden kanter


TAGS
qled
TCL
tv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S