Home » Hovedtelefoner og højttalere » Kompakt dansk stereohøjttaler med indbygget Chromecast
Kompakt dansk stereohøjttaler med indbygget Chromecast

Kompakt dansk stereohøjttaler med indbygget Chromecast

Share

Den danske højttalerproducent Tangent lancerer nu en trådløs højttaler med Googles populære streamingteknologi, Google Chromecast. Trods af den kompakte størrelse byder den på ægte stereolyd fra to specialudviklede højttalerenheder

Selvom den ikke fylder meget er der blevet plads til to specialudviklede højttalerenheder i den nye højttaler fra Tangent. Således får man ægte stereolyd uanset om man hører radio eller streamer musik til dem.

Nyeste streamingteknologi fra Google

Tangent Spectrum W1 er udover Bluetooth også udstyret med Google Chromecast, som giver højere streaming-kvalitet. 

“Frem for alt giver Google Chromecast en hørbart bedre lydkvalitet end traditionel bluetooth”, forklarer direktør Karsten Holst fra Tangent. Det skyldes bl.a., at Google Chromecast udnytter det nærmeste Wi-Fi netværk, som ifølge Karsten Holst tillader langt flere nuancer at blive overført mellem mobilenheden og højttaleren.

Han forklarer videre, at Google Chromecast modsat både Bluetooth og velkendte multiroom løsninger giver brugeren en række praktiske fordele.

“Når først streamingen er sat i gang ved et tryk på Cast-knappen i eksempelvis Spotify, sker overførslen af lyd til højttaleren direkte fra den valgte musiktjenestes server i skyen. Det får derfor ingen indflydelse på afspilningen, hvis brugeren foretager et opkald, begynder at spille et spil på sin mobilenhed eller bevæger sig uden for det valgte Wi-Fi netværks rækkevidde”, lyder det fra Karsten Holst.

Han lægger således ikke skjul på, at han også betragter Google Chromecast som et særdeles prisvenligt alternativ til de trådløse pakkeløsninger, der hidtil har været populære i markedet for integreret lyd til boligen. Modsat den type løsninger kræver Google Chromecast nemlig ikke, at man bruger en speciel app til afspilning og kan styres af flere på samme tid uden opsætning på hver smartphone.

“Det smarte er desuden, at mobilenheden så at sige kun snakker sammen med højttaleren, når brugeren skifter musik eller ændrer lydstyrke, da de mest populære tjenester er direkte integreret”, siger Karsten Holst og tilføjer: “Af samme grund undgår man, at teknologien dræner mobilenhedens batteri, mens der spilles musik, radio, podcast eller lignende”.

DAB og DAB+

Sammen med Spectrum W1 lancerer Tangent den kompakte stereoradio Spectrum DAB, som har både FM, DAB og det nye radiosignal DAB+. Med den centrale multifunktionsknap og det letaflæselige farvedisplay er det nemt at finde sin yndlingsmusik eller favoritradio – og med de to højttalerenheder indbygget i hver side af radioen leveres det hele i fyldig stereo. 

De to nyheder kan findes i såvel fysiske som online butikker til en vejledende udsalgspris på 1499 kroner.


TAGS
DAB
Tangent

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S