Home » Software » Guide: Tag supergode notater – gratis
Guide: Tag supergode notater – gratis

Guide: Tag supergode notater – gratis

Share

Når det gælder om at tage noter på pc, smartphone og tablet, er der intet, der slår Microsoft OneNote. Den er stærk, fleksibel og gratis, og opdateringer bliver synkroniseret på tværs af alle enheder. Med den kan man holde sig ajour med det, dert sker i ens verden – og dele det med andre.

Med OneNote kan man oprette og gemme stort set alt. En liste over ting, du skal købe; ferieforslag med billeder, noter, kommentarer, kort og weblinks; noter fra forelæsninger og møder med information og dokumenter, der hvor du skal bruge dem. Man kan også bruge applikationen til projekter med venner, slægtninge og kolleger – den er det ideelle samarbejdsværktøj. Jo mere man bruger OneNote, desto flere nyttige egenskaber opdager man. Lad os komme i gang.

Se også:  Microsoft klar med gratis alt-i-en Office-app - hent den nu
1 Opret en notesbog

Når du første gang fyrer op under OneNote, vil du konstatere, at programmet allerede har oprettet en standard-notesbog til dig, men du kan tilføje så mange, du vil, ved at vælge menuikonet i øverste venstre hjørne. Et højreklik fremkalder en kontekstmenu, der giver mulighed for at synkronisere dine notesbøger, dele dem med andre via et weblink eller fastgøre en eller flere til Start-menuen.

2 Tilføj nogle kategorier

Du kan organisere dine noter under hver notesbog ved at tilføje kategori-faner under Båndet. Tilføj titler, og skift standardfarver, hvis du ønsker det. Du ændrer dine faners rækkefølge ved at trække og slippe til en ny placering, så følger alle de andre trop. Føj individuelle sider til hver kategori ved at klikke “+ Side” i menubjælken til venstre.

Se også:  Microsoft klar med en billig Surface-tablet

1 2 3 4 5 6 7Næste

TAGS
app til noter
Microsoft
Microsoft OneNote

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S