Home » Software » Tag Microsoft Office med på farten
Tag Microsoft Office med på farten

Tag Microsoft Office med på farten

Share

Microsofts nyeste version af Office har base i skyen, så du kan få adgang til dine dokumenter overalt

Microsoft har løftet sløret for det længe ventede Office 365, der skiller sig ud fra tidligere Office-udgaver ved at være en cloudbaseret tjeneste.
Du får stadig de velkendte programmer som Outlook, Word, Excel og PowerPoint liggende på din enhed, men Office 365 kan gemme dine dokumenter på nettet.

Med SkyDrive vil du have din egen onlinelagerplads, hvorfra du kan få adgang til dine filer i hjemmet, på kontoret eller på farten. Har du Office 365 installeret på din tablet og din stationære computer, kan du på tablet’en arbejde videre med det Word-dokument, som du har oprettet på din pc.

[pt id=’2024768′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=””Hent Word-dokumentet og arbejd videre med det i skyen.””‘]

”Hent Word-dokumentet, og arbejd videre med det i skyen.”

Denne nye udgave af det virtuelle kontor kommer i en traditionel butiksudgave og en abonnementsudgave. Køber du den traditionelle udgave, får du en fysisk version af Office-pakken, du kan have liggende på din computer og øvrige enheder. Du betaler et engangsbeløb.

Med abonnementsudgaven betaler du et månedligt beløb for et eller flere licenser – afhængigt af dit behov. Fordelen ved abonnementsløsningen er, at du får de seneste udgaver af Office-programmerne, efterhånden som de bliver udgivet. Dermed er Word, Excel, PowerPoint og de øvrige programmer altid opdaterede.

Office 365 er primært rettet mod firmaer. Afløseren for Office 2010 hedder Office 2013, og den kommer i første kvartal næste år.


TAGS
Microsoft Office

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S