Home » Hovedtelefoner og højttalere » Tag hi-fi-lyden med på farten
Tag hi-fi-lyden med på farten

Tag hi-fi-lyden med på farten

Share

Philips Fidelio L1-hovedtelefoner er hovedtelefoner i luksusklassen, designet til at give den bedste lyd og komfort, når du er på farten

Mere og mere af vores musiklytning foregår på farten, når vi tager cyklen, toget eller en rask løbetur. Det giver ikke nødvendigvis den bedste lyttesituation, men heldigvis bliver vi mere og mere bevidste om at få en lydkvalitet, der kan nærme sig hi-fi-anlægget derhjemme. Et par gode hørebøffer kan gode en verden til forskel, og Philips har nu forsøgt at skabe et par, som tager den mobile lytteoplevelse op i luksusklassen.

Fidelio L1 er udstyret med neodymdrivere, som reagerer på al musikkens dynamik. Designet omfatter en ventilator i midten, der fremhæver mellemtone og diskant og gengiver den akustiske energi, som frembringer udvidet, men kontrolleret bas og en transparent mellemtone. Driverne leveres også med en let stemmespole, der giver systemet forfinet respons, som matcher din musiktype og leverer lyd i høj opløsning.

Se også:  B&O Beoplay H9 [TEST]: Gennemført klasse-design

Ørekapslerne i aluminium reducerer uønsket vibration og resonans. De monteres på et lag specialplastic, der gør hovedtelefonen mere stabil, og som resultat dæmper de vibrationer så effektivt som muligt og leverer præcis lyd.

En vippet driver, der passer til øredelens naturlige vinkel, retter lyden direkte imod ørekanalen. Det betyder langt mindre niveauer af den affarvning, der kan opstå, når lyden reflekteres af det ydre øre, sammen med et mere realistisk lydbillede og forbedret komfort.

Alle materialer, der er anvendt til Fidelio L1, er omhyggeligt udvalgt til at sikre længere lyttekomfort. Førsteklasses skumørepuder med hukommelse sikrer ergonomisk pasform. Ikke alene former skummet sig perfekt til dit øres pasform, der dannes også en forsegling, som bevarer basreponsen og reducerer uønskede eksterne lyde.

Se også:  LG Tone Free FN7 [TEST]: Selvrensende øretelefoner

Det halvåbne bagendedesign kombinerer den balancerede, transparente lyd fra et produkt med åben bagende med den dybe bas og støjisolering, man forventer af en fuldt lukket bagende. Designet omfatter fintvævet akustisk modstandsdygtigt tekstil, der er indbygget i det akustiske gitter, hvilket resulterer i kontrolleret lydisolering, minimal lækage og reducerede støjniveauer fra omgivelserne.


TAGS
Fidelio
hovedtelefoner
Philips

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S