Guide: Tag flotte sommerbilleder med din smartphone

Guide: Tag flotte sommerbilleder med din smartphone

Share

Sommeren står for døren, og der venter både ferier, lune aftener og masser af oplevelser forude – som selvfølgelig skal dokumenteres med masser af billeder. Her er de bedste tips til, hvordan du tager fantastiske sommerbilleder og fanger stemningen med din smartphone

Blå himmel, farverige blomster, grønt græs, brusende strande eller fortryllende solnedgange. Sommeren byder på masser af fantastiske motiver, der tager sig godt ud på billeder. De fleste smartphones i dag har flere forskellige indstillinger og funktioner, hvor du med lidt øvelse og den rette teknik kan sikre flotte stemnings-billeder, der skiller sig ud fra mængden.

‟I dag er næsten alle mobiltelefoner udstyret med fremragende kameraer, som leverer billeder i virkelig høj kvalitet. Men én ting er den tekniske kvalitet af billedet såsom lys, farver, kontrast mm., noget andet er kvaliteten af selve motivet på billedet – komposition, format og den stemning, man gerne vil formidle. Der er mange faktorer, der spiller ind på, hvor flotte dine billeder bliver, og blot små ting kan gøre en stor forskel,” siger Morten Johansen, marketingchef hos Sony Mobile i Danmark.

Se også:  Billig Huawei-mobil med førsteklasses features

Sony Mobile har seks gode råd til, hvordan du tager fantastiske sommerbilleder.

1. Vælg det rigtige format
Del denne